هاشم زاده در ادامه سخنانش راهکارهای داشتن خانواده سلامت محور را تشریح کرد و افزود: مطالعات مختلف در حوزه خانواده نشان می دهد سلامت با آرامش درون خانواده ارتباطی تنگاتنگ دارد و خانواده ای سالم است که اعضای آن در کنار هم آرامش و راحتی را تجربه کنند.
وی نگاه تحقیرآمیز نسبت به همسر یا فرزند، روحیه تدافعی در خانواده و دوری های عاطفی را برخی ازعواملی عنوان کرد: که آرامش را در محیط خانواده از بین می برد.وی اظهار داشت: در خانواده هایی که سلامت ارتباطی وجود ندارد، بروز بیماری هایی مانند دیابت، بیماری قلبی، آسم، افسردگی، ناراحتی عروقی، میگرن، عدم تمرکز، افت تحصیلی و ضعف سیستم بدن بیشتر است و اعضای چنین خانواد هایی در معرض بیماری های جسمی و روحی فراوانی قرار می گیرند.
این استاد روانشناسی گفت: در خانواده سلامت محور شیوه برخورد با مشکل متفاوت است و مقابله با مشکل و ایجاد راه حل ها پویا تر خواهد بود و همچنین در خانواده سلامت محور استقلال های عاطفی بیشتر وجود خواهد داشت و در چنین خانواده هایی احساس شفقت بیشتری وجود دارد و رابطه ها رفیقانه است و به همین دلیل آدم ها به دنبال قضاوت نخواهند بود.
وی با بیان اینکه درخانواده سلامت محور توجه به عطش عاطفه نمود عینی دارد، گفت: هر چقدر این عطش در درون خانه بدون پاسخ بماند، فضاهای بیرونی می تواند آسیب هایی را برای فرد ایجاد کند .
لازم به ذکر است: شرکت کنندگان در این کارگاه با سوالات کتبی که توسط مدرس کارگاه تهیه شده بود مورد سنجش قرار گرفتند.
انتهای پیام/س