به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛محمد مخبر رئیس ستاد فرماندهی امام در مراسم تبادل تفاهمنامه بین بنیاد برکت و وزارت بهداشت با موضوع احداث مرکز جامع سرطان که امروز در ساختمان وزارت بهداشت برگزار شد گفت: ظرف 3 یا 4 سال گذشته نهضت محرومیتزدایی و خدمت به محرومان در چارچوب اولویتهای نظام و اقتصاد مقاومتی شروع شد. ظرف 2 سال گذشته 4 هزار روستا از 30 تا 100 درصد مشکلاتشان با محوریت اشتغال حل شد وزیر بهداشت نیز در اولویت قرار دادن موضوع بهداشت در ذهن مسئولان تأثیرگذار بوده و خدمات ارزنده و کمنظیری را صورت داده است ما نیز در حد وسعمان در این بخش کمک کردهایم.
وی با اشاره به تفاهمنامه احداث 10 بیمارستان که سال گذشته به امضا رسید افزود: 2 بیمارستان تاکنون تحویل داده شده و 2 بیمارستان دیگر در حال تحویل است به طوری کلی تا پایان سال بیش از 9 بیمارستان در دسترس مردم قرار میگیرد و 2 هزار میلیارد تومان توسط ستاد اجرایی در این بخش هزینه شده است.
مخبر ادامه داد: مرکز فوق تخصصی سرطان برای بیماران فقیری که امکان رسیدگی در محل زندگیشان وجود ندارد در تهران راهاندازی شد به طوری که تمام هزینههای درمانی افراد محروم توسط بنیاد برکت تأمین میشود.
وی بیان کرد: بنیاد برکت تمام اقدامات اقتصادی خود را نیز در مناطق محروم انجام میدهد و تاکنون بیش از 400 هزار شغل به صورت مستقیم و غیر مستقیم در ستاد ایجاد شده است.
رییس ستاد اجرایی فرمان امام در جمع خبرنگاران افزود: اصلیترین وظیفه ما خدمترسانی به مردم محروم در مناطق محروم است با غربالگریهایی که وزارت بهداشت انجام میدهد افراد نیازمند در زمینه خدمات را شناسایی می کنیم و آنها را تحت حمایت قرار میدهیم از نظر من بالاترین مقام کشور و فقیرترین مردم باید در یک اتاق و روی یک تخت خدمات بگیرند.
مخبر اقدامات دارویی بنیاد را اینگونه توضیح داد: جهتگیریهای ما در سال اخیر به سمت تولید داروهای هایتک رفته است به طوری که 95 درصد داروهای موجود در بازار تولید داخل هستند 30 درصد از 5 درصد داروهای وارداتیدارویهای کمیاب با مخاطبین صعبالعلاج هستند البته در گذشته با تولید داروهای سرطانی در داخل کشور 70 میلیارد تومان از جیب مردم کمتر هزینه شد.
وی از ایجاد شهرک هایتک دارویی به کمک وزارت بهداشت نیز خبر داد و گفت: در این شهرک سرمایهگذاران خارجی و بخش خصوصی حضور دارند و این شهرک در کردان واقع در البرز ایجاد شده است.
مخبر افزود: هر بخش خصوصی که متقاضی در اختیارگیری هر کدام از فعالیتهای ما باشد آماده واگذاری هستیم.
وى يادآور شد: ستاد اجرایی فرمان امام (ره) هم اکنون 265 طرح و پروژه در حال اجرا دارد و بیش از سه هزار پروژه دیگر در نوبت هستند و حجم وسیعی از خلاقیت و مدیریت و مشارکت با بخش های مختلف در این پروژه ها در مناطق محروم متجلی شده است.
انتهای پیام/