به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،رئيس شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان با بيان اينكه نظارت بر سرويسهاي دانشآموزي مدارس از سوي سازمان حمل و نقل، مديران مدرسه و اوليا و مربيان و همچنين كنترل ترافيك و توجه به رفت و آمد ايمن دانشآموز در فاصله خانه و مدرسه از موارد موثر در ناوگان گسترده حمل و نقل سرويس دانشآموزان مدارس است، اظهار كرد: روشهاي سنتي نميتواند پاسخگوي نيازها در اين رابطه باشد و همواره مردم و مديران را با چالشها و مشكلات بسياري مواجه كرده است.
مهدي كشميري گفت: با مديريت صحيح در رفت و آمد دانشآموزان وبا استفاده از سامانههاي هوشمند می توان ، نه تنها شرايط ايمن براي دانشآموزان را فراهم كرد بلكه ترافيك شهري و معضلات و حوادث ناشي از آن را بهبود بخشيد.
همچنين رييس هيات مديره شركت دانشبنيان راژان در خصوص اين فناوري توضيح داد: در سامانه هوشمند سرويس مدارس همه اقدامات از طريق اين سامانه انجام گرفته و امكان استفاده از سليقهها و نگرشهاي شخصي به حداقل ممكن رسيده است.
سيد اميد رفيعي ادامه داد: مسير رفت و برگشت دانشآموز از طريق سامانه قابل نظارت است و هرگونه تخلف راننده در زمينه سوار كردن مسافر بيش از ظرفيت، سرعت غيرمجاز، تردد از مسيرهاي غيرقانوني و سبقت غيرمجاز از طريق سامانه به صورت آنلاين گزارش ميشود.
وی از ديگر مزاياي اين سامانه را كنترل و نظارت تاكسيراني و پليس راهور بر سرويسهاي مدارس بيان كرد و افزود: در سرويس مدرسهGPS نصب شده و فاصله منزل تا مدرسه بر اساس كيلومتر مشخص ميشود.
رييس هيات مديره شركت دانشبنيان راژان گفت: از طريق اين سامانه كوتاهترين مسير ممكن براي راننده در نظر گرفته ميشود و ورود و خروج دانشآموز به مديران مدارس و اوليا و مربيان از طريق پيامك اطلاعرساني ميشود.
رفيعي گفت: در اين طرح دانشآموز پس از سوار شدن به سرويس مدرسه كارت ميزند و همزمان پيامكي براي اولياي دانشآموز مبني بر سوار شدن فرزندشان ارسال شده و پس از خروج وي از سرويس، مجددا پيامك ديگري براي والدين مبني بر خروج و رسيدن دانشآموز به مدرسه فرستاده ميشود.