به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اراک ؛ مدیر کل دامپزشکی استان مرکزی گفت: 65 هزار و 290 تن انواع گوشت در سال گذشته از کشتارگاه های دام و طیور استان استحصال شد.
دکتر محسن شانقی افزود: استان مرکزی با تولید هفت درصد گوشت قرمز کشور توانسته رتبه هفتم را در سطح کشور به خود اختصاص دهد.
وی ادامه داد: سال گذشته 215 هزار و 535 رأس دام سبک و سنگین با نظارت این اداره کل در کشتارگاه های دام این استان کشتار شده که نسبت به سال 93 به دلیل کاهش واردات گوشت منجمد به استان 10 درصد افزایش داشته است.
مدیر کل دامپزشکی استان مرکزی بیان کرد: سال94 تعداد 891 راس لاشه دام به دلیل وجود برخی بیماری های انگلی و لاغری ضبط و معدوم سازی شده است.
شانقی گفت: 25 میلیون و 365 هزار و 860 قطعه طیور در کشتارگاه های طیور این استان در سال گذشته کشتار شده که با توجه به افزایش صادرات گوشت مرغ از استان نسبت به سال 93 مقدار 30 درصد افزایش داشته و مقدار 53 هزار و 812 تن گوشت مرغ از آن به دست آمده است.
شانقی افزود: از این تعداد 410 هزار و 111 قطعه لاشه طیور غیر قابل مصرف تشخیص و توسط بازرسان این اداره کل ضبط و معدوم سازی شده است.
وی با اشاره به تعداد یک هزار و 161 مورد نمونه برداری از فرآورده های خام دامی دراستان ادامه داد: تعداد 81 هزار و 328 مورد بازرسی، از واحدهای تولید، نگهداری و عرضه محصولات دامی استان انجام و 70 هزار و 35 کیلو گرم فرآورده های خام دامی از این واحدها ضبط و معدوم و 142 واحد متخلف به مراجع قضایی معرفی شده است.
استان مرکزی دارای 750 واحد مرغداری صنعتی، 491 واحد گاوداری صنعتی، 191 کارگاه پرورش آبزیان، 638 واحد زنبورداری، هشت کشتارگاه صنعتی طیور و 23 واحد کارخانه خوراک و مکمل دام، طیور و آبزیان است.
انتهای پیام / ف