دانشمندان کره جنوبی برای نخستین بار میکرو ربات دارو رسانی را با پایه های مژه‌دار که سرعت زیادی نسبت به نمونه های قبلی داشته طراحی کردند.

به گزارش خبرنگار حوزه فن‌آوری‌های نوین گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ دانشمندان  کره جنوبی در حال توسعه  یک میکروروبوت  کنترل از راه دور هستند که برای درمان به طور مستقیم از طریق خون به سمت محل مورد نظر حرکت می کند.

 گروه مهندسی رباتیک در  دائگو ، میکرو روبوتی را  نخستین بار در جهان با استفاده از یک سیستم نیروی محرکه با الهام از موجودات مژه دار طراحی کردند که هشت برابر سریع تر از نوع قبلی خود در خون حرکت می کند.

این روش درمانی برای کاهش خطرات مصرف بیش از حد و عوارض جانبی مانند تهوع و تضعیف سیستم ایمنی بدن طراحی شده است.

چالش عمده در ساخت میکروروبوت انتقال آن به ارگان آسیب دیده و حرکت آن درمایعات میان بافتی و خون است به همین دلیل دانشمندان و مهندسان سعی کردند پاسخ مشکلات و راه حل را در طبیعت جستجو کنند آن ها در نحوه  عملکرد و حرکت میکروارگانیسم هایی مانند پروتوزواها و باکتری مطالعه کردند.


طراحی میکروربات دارو رسان با پاهای مژک دار برای نخستین بار در جهان
تیم تحقیقاتی کره جنوبی برای نخستین بار در جهان با استفاده از لیتوگرافی لیزری سه بعدی یک ساختار پایه ای پلیمری مژه دار برای میکروروبات طراحی کردند  لایه ای از نیکل و تیتانیوم بر روی پایه های مژه ای آن به منظور تحریک مغناطیسی و اطمینان از سازگاری  با سیستم بیولوژیکی تعبیه شد.

با این طراحی محققان توانستند میکرو روبات را به کمک سیم پیچ الکترومغناطیسی جلو و عقب ببرند این ربات 220 میکرومتر طول دارد و قادر است  340 میکرومتر در ثانیه را طی کند.

طراحی میکروربات دارو رسان با پاهای مژک دار برای نخستین بار در جهان

محققان اظهار کردند: این میکروروبات نسبت به نمونه قبلی قدرت مانور بسیار بیشتری تحت نیروی جاذبه مغناطیسی دارد همچنین زاویه کنترل آن از صفر تا 120 درجه است که به آن کمک می کند در رگ های خونی بدن به راحتی حرکت کند.

محقق این مطالعه گفت: این میکروربات  در انتقال مواد دارویی با کمترین عوارض و جراحی های غیر تهاجمی کاربرد بسیار زیادی دارد.


انتهای پیام/



اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.