بهروز جنت مدیر کل نظارت بر فرآورده های غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو در گفتوگو با
خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ با اشاره به تشکیل کمیته هایی به منظور ارتقای فرآورده های غذایی، گفت: پس از برنامهریزی های انجام شده از سوی اداره کل نظارت بر فرآورده های غذایی سازمان غذا و دارو، کمیته هایی با حضور متولیان، کارشناسان و متخصصان ارگان ها، انجمن ها و سازمان های مرتبط تشکیل شد که از جمله آنها کمیته ارتقای ایمنی فرآورده های لبنی بود.
جنت گرایش مردم را به سمت نوشیدنی های بدون گاز دانست و ادامه داد: پس از فرهنگ سازی و تبلیغات مثبت در زمینه مصرف نوشیدنی های طبیعی و بدون گاز و گرایش مردم به استفاده از آنها، طرح پایش و کنترل دوغ بدون گاز و غیرپروبیوتیک یکی از محورهای مهم بحث در کمیته بود.
جنت پس از توضیح درباره «ناتاماسین» به عنوان یکی از انواع نگهدارنده های طبیعی صنعت غذا که از کشت میکروبی تحت فرآیند کنترل شده تخمیر حاصل می شود، گفت: تعداد ۲۶۹ نمونه از مجموع ۲۵ برند تجاری دوغ های بدون گاز غیرپروبیوتیک مورد بررسی قرار گرفت و مشخص شد میزان نمونه های نامنطبق از نظر میزان کپک و مخمر فقط ۵.۵ درصد و از نظر وجود «ناتامایسن» نیز صرفا ۱۰.۸ درصد بوده است.
مدیر کل نظارت بر فرآورده های غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو یادآور شد: تلاش ما بر این است که همین موارد محدود نامنطبق را نیز تقلیل داده و اطمینان مردم به مصرف فرآورده های طبیعی و فاقد گاز را بیش از پیش افزایش دهیم.
انتهای پیام/