به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
کرمانشاه؛ مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه گفت: این بازدیدها در راستای رفاه حال گردشگران و به صورت اکیپی متشکل از دستگاه های مختلف نظارتی استان انجام شده است.
جلیل بالایی همچنین از پلمب هشت رستوران بین راهی و میهمانپذیر کرمانشاه در شش ماهه نخست امسال خبر داد.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه، گفت: نظارت بر بهداشت اولویت اصلی و اول این اکیپ های نظارتی است و جلوگیری از گرانفروشی دیگر مقوله مورد تاکید در این بازدیدها بوده است.
انتهای پیام/پ