علی معلم معتقد است فستیوال بدون امتداد و تشریفاتی نتیجه ای ندارد جز اینکه بخشی از بودجه را هدر بدهد.

علی معلم تهیه کننده و منتقد سینما در گفتگو با خبرنگار حوزه سینما گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛  در خصوص نیاز به اضافه شدن جشنواره به عناوین مختلف در طول این سال ها گفت: تصور نمی کنم ما اصلا به نیاز کار داشته باشیم . در واقع برای از بین بردن بخشی از بودجه است و یا اینکه شاید تصور کردند با برگزاری جشنواره اتفاق فرهنگی عظیمی رخ می دهد در صورتی که عملا اغلب کارهایی که می کنیم نتیجه خاصی ندارد مگر اینکه با هدف باشند و این هدف ادامه دار باشد چون در غیر اینصورت به درد نمی خورد.

وی افزود:فستیوال بدون امتداد و یکباره و تشریفاتی نتیجه ای ندارد جز اینکه بخشی از بودجه را هدر می دهیم تا عده ای پس از دریافت جایزه خوشحال شوند.

این تهیه کننده درباره جبهه گیری های برخی ها مقابل برخی افراد و یا فیلم قبل از اکران اظهار داشت:یک بیماری است که پس از قاطی شدن سیاست در سینما اتفاق می افتد که چند سالی است رخ می دهد البته قبلا هم دسته بندی هایی از عالم سیاست وارد حوزه فرهنگ شد.بخشی از این اتفاق دربیماری روشنفکری قدیمی مااست که قبل از دیدن برای آن فیلم تعیین تکلیف می کنند.

وی اضافه کرد:این حرکت هیچ کاری جز بستن منافذ گفتگو انجام نمی دهد و مردم را تقسیم بندی می کند.هرگونه دو قطبی سازی در حوزه فرهنگ و جامعه خطرناک محسوب می شود چنانچه اخیرا رهبر انقلاب هم در مورد دوقطبی صحبت کردند.

معلم خاطرنشان کرد:خطر دو قطبی کردن در حوزه فرهنگ بیش از حوزه سیاسی است و بیشتر به چشم می آید.



انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.