مدیرعامل مجتمع دارویی و درمانی هلال ایران با اشاره به اینکه 10 تا 15 درصد زوج‌ها در سراسر جهان نابارورند، گفت: در 90 درصد ناباروری‌ها امکان درمان کامل وجود دارد.

بيمه درمان ناباروری بايد در بودجه كشور لحاظ شود/ اقدامات وزارت بهداشت حكم مسكن دارد‎به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، حمید چوبینه مدیرعامل مجتمع دارویی و درمانی هلال ایران در حاشیه نخستین سمینار مشترک ایران و ایتالیا که در ارتباط با درمان پیشرفته ناباروری برگزار شد، اظهار داشت: بر اساس آمارهای جهانی 10 تا 15 درصد زوجین در سراسر دنیا دچار مشکل ناباروری هستند که این میزان در ایران آمار حدود 20 درصدی را به خود اختصاص دادند.

‎وی با بیان اینکه خوشبختانه امروزه 90 درصد ناباروری‌ها امکان درمان در آنها وجود دارد،‌ گفت: این مسئله با روش‌های مختلف و در نهایت از طریق سلول اهدایی صورت می‌گیرد.

‎مدیرعامل مجتمع دارویی و درمانی هلال ایران با اشاره به اینکه در ایران دستاوردهای زیادی در حوزه ناباروری حاصل شده است، گفت: در مورد پوشش بیمه‌ای درمان ناباروری نیز طی 2 سال اخیر گام‌های بزرگی به ویژه از طریق وزارت بهداشت برداشته شده است و بیمه‌های تکمیلی نیز سهم خوبی در این زمینه اجرا کرده‌اند.

‎وی تاكيد كرد: البته تا زمانی كه بيمه درمان ناباروری در بودجه سالانه ديده نشود اتفاق مهمی رخ نداده و اين اقدامات وزارت بهداشت صرفا حكم مسكن را داراست.

‎چوبینه بیان داشت: در مجتمع دارویی و درمانی هلال ایران تاکنون بیش از 6 هزار زوج برای درمان ناباروری تشکیل پرونده داده که 5 هزار مورد آنها در حال طی کردن سیکل درمان است. همچنین یک سوم از این آمار صاحب فرزند شده یا در آستانه بارداری هستند.

‎وی تصریح کرد: هزینه درمان ناباروری حتی در خصوصی‌ترین مراکز ایران یک سوم کشورهای اروپایی است و میانگین یک میلیون و 800 تا 10 میلیون تومان هزینه دارد.

‎مدیرعامل مجتمع دارویی و درمانی هلال ایران بیان کرد: در مجتمع دارویی و درمانی هلال ایران هزینه درمان ناباروری حدود 3 تا 5 میلیون تومان بوده و اقدامات مؤثری در این راستا صورت می‌گیرد.

‎چوبینه گفت: مجتمع دارو و درمانی هلال ایران آماده ارائه خدمات در حوزه‌های مختلف درمانی به بیماران خارجی بوده و به طور متوسط ماهانه ظرفیت درمان و پذیرش 50 بیمار خارجی وجود دارد.

‎وی همچنين در مورد درمان زوج های نابارور گفت: اين زوجها براي بارداری و فرزند آوری در يك نوبت درمان مي شوند اما ميتوانند جنين های ديگری نيز به صورت فريز اماده داشته باشند تا در نوبت های بعد با هزينه بسيار كمتر فرزند دار شوند.

انتهای پيام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.