بشیر آرمان افزود:خوارکی های مجاز شامل شیر، شیرکاکائو در بسته استریل،آب میوه،دوغ های پاستوریزه بدون گاز، انواع بیسکویت،کیک و کلوچه ساده و بدون کرم،انواع خشکبار و مغزها شامل پسته،گردو، نخودچی،کشمش،انجیر،بادام،فندق،توت خشک،خرما و میوه های شسته است.
رئیس اداره سلامت وتندرستی آموزش وپرورش استان ادامه داد: خوراکی های غیرمجاز شامل انواع پفک و چیپس،آلوچه و انواع لواشک،انواع بستنی یخی و یخمک،انواع نوشابه های گازدار و دلستر، انواع آب نبات هایی که به سطح جونده دندان ها می چسبند، خوارکی هایی که احتمال فساد و آلودگی آنها زیاد است(نظیر سالاد، سالاد الویه)، بیسکویت و کیک های کرمدار،انواع ساندویچ های سرد وگرم مانند همبرگر،سوسیس،کالباس و فلافل، پیراشکی و سمبوسه است.
وی گفت: انواع خوراکی های بسته بندی شده باید دارای پروانه ساخت از وزارت بهداشت،درمان وآموزش پزشکی،علامت استاندارد و تاریخ تولید و انقضای معتبر و دارای پوشش سالم وتمیز باشند.
بشیر آرمان افزود: تغذیه به ویژه صبحانه برای دانش آموزان از اهمیت خاصی برخوردار است وخانواده ها باید برنامه ریزی و نظارت کامل بر آن داشته باشند.
رئیس اداره سلامت وتندرستی آموزش وپرورش استان ادامه داد: لقمه مواد غذایی در قالب نان و پنیر وگردو ، نان با پنیر وسبزی و نان با خیار وگوجه برای دانش آموزان مناسب است.
انتهای پیام/ش