به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ، از
قزوین ؛ معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی در این همایش گفت : ایرانی ها سالانه 375 کیلو مواد غذایی را دور میریزند که این معادل غذای پانزده نفر است .
دکتر اسکویی افزود : باید نوع نگاه ما به تغذیه عوض شود چرا که برای غذا خوردن اول به هزینه و سپس به خوشمزه بودن فکر میکنیم نه ارزش غذایی و همین باعث شده تا رغبت کمتری به نانهای صنعتی که استاندارد های نمک و جوش شیرین در آن رعایت شده است داشته باشیم .
مصطفی نوروزی متخصص تغذیه هم در این همایش گفت : اکثر مردم برای تناسب اندام به سراغ اینترنت می روند و این درصورتی است که بسیاری از مطالب ارائه شده در سایت های اینترنتی موثق نیست و پایه علمی ندارند و از سوی افراد سودجو راه اندازی شده است .
وی به افراد توصیه کرد : شاخص توده بدنی شان را را از طرق اندازه گیری قد و وزن به دست بیاورند و از چاقی به دلیل عوارضی چون ایجاد فشار خون ، بیماری های قلبی و عروقی و از دست دادن اعتماد به نفس پرهیز کنند .
خدیجه ایراندوست متخصص طب ورزش هم در این همایش از مردم خواست تا در هرشرایطی ورزش و از انباشت چربی در بدن جلوگیری کنند .
وی همچنین هشدار داد : در جامعه ، اختلالات متابولیسم یا سوخت و ساز بدن بسیار شایع شده است که برای مقابله با آن باید سبک زندگی عوض شود .
انتهای پیام/