به گزارش گروه
استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ؛
در این مراسم که با حضور جمعی از
معاونین دانشگاه ، روسای ادارت سلامت محور شرکت کننده در نمایشگاه و جمعی از
مدیر عاملان صنایع غذایی و مسئولین فنی کارخانجات صنایع غذایی استان
در محل نمایشگاه دائمی بین المللی کرمانشاه برگزار شد ،از واحدها و مسئولین فنی
برتر ، تقدیر به عمل آمد . واحد مجتمع کشت و صنعت ماهیدشت
کرمانشاه (نازگل) با بالاترین نمره p r
p s و
واحد کاهش دهنده اسید چرب ترانس ،مجتمع کشت و صنعت روژین تاک با نمره بالای پی
ار پی اس به عنوان واحد برگزیده در کاهش مصرف نمک ،شرکت شیر و لبنیات
بیستون و شرکت تعاونی 121 بهار دالاهو(مانیزان) در زمینه تولید فرآورده های
غذایی فرا سودمند ،شرکت زمزم کرمانشاه و کارخانه علیرضا و حمید رضا شکر
ریز در زمینه کاهش میزان قند ، واحدهای توسعه و سرمایه گذاری زاگرس (دنیش نان )و
شرکت فرآورده های گوشتی بیستون در زمینه کاهش میزان نمک در محصولات
خود به عنوان واحدهای برتر مورد تقدیر قرار گرفتند. همچنین از واحد های شرکت چشمه
سار ماندگار کارینا ، شرکت فانوس طلایی غرب ، شرکت بهساز غذای زاگرس ، شرکت آرد
بیستون ، شرکت آرد خوشه گندم ، شرکت آرد اطلس ، شرکت شیرین غزل و مجتمع
کشت و صنعت گره بان در زمینه اخذ امتیاز بالای prps وواحد
روغن حیوانی کرمانشاهی رخزادی فر به عنوان واحد کارگاهی برتر تقدیر به عمل آمد . مسئولین فنی مجتمع کشت و صنعت ماهیدشت کرمانشاه (نازگل) ، مجتمع کشت و صنعت روژین
تاک، شرکت شیر و لبنیات بیستون ،و شرکت تعاونی 121 بهار دالاهو(مانیزان) ،
شرکت زمزم کرمانشاه ، کارخانه علیرضا و حمید رضا شکر ریز ،
توسعه و سرمایه گذاری زاگرس (دنیش نان )و شرکت فرآورده های گوشتی بیستون،
شرکت چشمه سار ماندگار کارینا، شرکت آرد خوشه گندم ، شرکت آرد اطلس ، آرد
روانسر ، مجتمع کشت و صنعت گره بان ، فرآورده های گوشتی آفرین باختر ،
شرکت شاهو نگین اورامان ، فرآورده های لبنی شیران کلهر ، کارخانه آرد بیگلری و
فرآورده های لبنی حاجی بابا مورد تقدیر قرار گرفنتد.
انتهای پیام/پ