در حالی که بازار جابجایی در آخرین سال کابینه دولت یازدهم داغ شده است، گفته می شود گزینه رئیس جمهور برای وزارت ورزش و جوانان، «مسعود سلطانی فر»، رئیس فعلی سازمان میراث فرهنگی و گردشگری است.

گزینه تصدی وزارت ورزش و جوانان کیست؟به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ هفته گذشته بود که رئیس جمهور دولت یازدهم، در آخرین سال این دولت، حاضر به خداحافظی با سه وزیر خود شد؛ یکی «فانی» از وزارت آموزش و پرورش در اوج فسادهای مالی این وزارتخانه، دوم «گودرزی» در کمال نارضایتی از حاصل عملکردهایش در ورزش و جوانان و سوم «جنتی» در پی کارنامه ناموفق در فرهنگ و ارشاد اسلامی.
 
اما ظاهراً موج این تغییرات در ترکیب کابینه قرار است به سایر دستگاه های دولت نیز سرایت کند به طوری که تا این لحظه گزینه های رئیس جمهور دولت یازدهم برای وزارت ورزش و جوانان، «مسعود سلطانی فر»؛ معاون رئیس جمهور و رئیس فعلی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری و «سید رضا صالحی امیری» رئیس فعلی سازمان اسناد و کتابخانه ملی برای وزارت ارشاد است که یکشنبه این هفته به مجلس معرفی خواهند شد.
 
«مسعود سلطانی فر» که در رشته علوم سیاسی تحصیلات دانشگاهی دارد یک بار در ابتدای دولت یازدهم، تجربه تلخ عدم رأی اعتماد از مجلس را چشیده است در دوره مجلس نهم وی به عنوان گزینه پیشنهادی رئیس جمهور برای وزارت ورزش و جوانان به مجلس معرفی شد اما پشت سد اعتماد مجلسی ها باقی ماند و رئیس جمهور مثل دولت قبل، هر کسی را که مجلس، رد کرد در جایگاه معاون رئیس جمهور قرار داد و سهم سلطانی فر نیز ریاست سازمان میراث فرهنگی و گردشگری شد.
 
البته سلطانی فر، دومین رئیس دولت یازدهم در سازمان میراث فرهنگی و گردشگری است که بهمن ماه 1392 حکم ریاستش را از رئیس جمهور گرفت، اولین رئیس، «محمدعلی نجفی» بود که او هم از مجلس برای وزارت آموزش و پرورش نتوانسته بود رأی اعتماد بگیرد و به بهانه بیماری قلبی از سازمان میراث فرهنگی کوچ کرد و مشاور رئیس جمهور و دبیر ستاد هماهنگی اقتصادی شد.
 
اما آیا این بار با تغییر ترکیب مجلس از نهمین دوره تا دهمین دوره، امیدی هست که سلطانی فر با کارنامه ای شعاری از گردشگری در این دولت بتواند اعتماد مجلسی ها را به دست آورد؟
 
از سوی دیگر گفته می شود حسن روحانی در فهرستی که برای گزینه های وزارت آموزش و پرورش جمع آوری کرده است باز هم «محمد علی نجفی» را از قلم نینداخته است اگرچه نام هایی چون دانش آشتیانی هم در این لیست حضور دارند اما تکرار این اسامی در این دولت بسیار جالب است، نجفی، سلطانی فر، صالحی امیری.
 
آیا این افراد این قدر در تخصص های متفاوت، چیره دست هستند و تبحر دارند که فردی مثل محمدعلی نجفی به ناگاه از گزینه وزارت آموزش و پرورش به سمت میراث فرهنگی و گردشگری و بعد از آن مشاور امور اقتصادی و در نهایت باز هم آموزش و پرورش، چرخش 360 درجه ای پیدا می کند؟
 
صالحی امیری و سلطانی فر نیز به همچنین. چرا که «صالحی امیری» همان ابتدای دولت یازدهم سرپرست وزارت ورزش و جوان شد و سپس به مرکز اسناد و کتابخانه ملی رفت و حالا قرار است برای وزارت ارشاد معرفی شود. یا «سلطانی فر» بعد از اینکه نتوانست وزیر ورزش و جوانان شود 3 سال از عمر دولت را در قالب «رئیس»، مشغول کارآموزی در سازمان کاملاً تخصصی میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شد.
 
تغییر در کابینه دولت به منظور سالم سازی و چابک سازی، مطلوب است اما اگر دایره افراد اطراف رئیس جمهور کمی بزرگ تر شود و گزینه های متخصص و کاربلد در هر زمینه ای بازی داده شوند وگرنه مجموعه دولت، یک پازل با قطعات محدود نیست که هر بار با جابجا کردن آن قطعه های محدود به دنبال رسیدن به یک تصویر کامل باشیم.
 
منبع:فارس
انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.