امیر باقری روانشناس در گفتگو با خبرنگار
گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به مشکلات کودکان بد سرپرست، اظهار داشت: این کودکان از وجود خانواده منسجم محروم هستند. آنها با نبود امکانات آموزشی - بهداشتی مناسب و کمبود نیازهای عاطفی نمیتوانند مانند همسن و سالهای خود رفتار کنند و اغلب دچار افسردگی می شوند.
وی در ادامه افزود: کمبود اعتماد به نفس و عدم توانایی در بیان مشکلات با فرد مناسب و غیره از دیگر کمبودها و مشکلات رفتاری این کودکان است.
این روانشناس با اشاره به فشار روحی فرزندان بدسرپرست در بهزیستی اذعان کرد: زندگی بدون داشتن خانواده در مراکز بهزیستی برای کودکان بدسرپرست به اندازه بیسرپرستها سخت است. چرا که آنها همه چشم امیدشان به پدر و مادری است که شاید روزی به سراغشان بیایند و آنها را از آنجا به خانه رویاهایشان ببرند.
باقری در ادامه گفت: از دست دادن والدین یا یکی از آنها خانواده را دچار دگرگونی می کند. طلاق پدیده دیگری است که به آسیب پذیرتر شدن و آشفتگی بیشتر این کودکان دامن می زند .
وی با اشاره به راهکارهایی که باید برای کودکان بد سرپرست اتخاذ شود، تصریح کرد: هرچقدر تعداد مراجعان به بهزیستی بیشتر شود، خدمت رسانی به آنها نیز سختتر میشود. بنابراین اصلاح سیستم مراکز بهزیستی، سپردن آنها به والدینی که صلاحیت بزرگ کردن درست کودک را دارند از جمله راهکار مورد نظر در ارتباط با این کودکان است.
انتهای پیام/