عبادالله فتح اللهی مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران در گفتگو با خبرنگار
گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار داشت: سرانه جمعیت در تهران 147 درصد و در بافتهای فرسوده 374 درصد است که نشان میدهد جمعیت ساکن در بافتهای فرسوده نسبت به جمعیت شهر تهران سه برابر بوده و ضرورت دارد تا برای موفقیت در امر نوسازی این بافتها در کنار صدور پروانههای نوسازی، سرانههای خدماتی نیز افزایش یابد.
وی ادامه داد: نوسازی بافتهای فرسوده تنها به معنی بازسازی خانههای قدیمی نیست و اگر در کنار صدور پروانههای نوسازی به همان نسبت به توسعه فضاهای سبز و سایر سرانههای خدماتی از جمله افزایش ایستگاههای آتش نشانی، آموزش و پرورش، بهداشت و غیره توجه نشود در نتیجه موجب فقیرتر شدن زیرساختهای این بافتها خواهد شد.
فتح اللهی افزود: معنی بازآفرینی و نوسازی در اصطلاح به مجموعه فرایندهایی گفته میشود که منجر به ارتقای کیفیت زندگی در یک محله و در نتیجه ترغیب ساکنان برای سکونت در آن محل میشود که البته بهسازی شهری دارای مشکلات فرهنگی، کالبدی، اقتصادی و اجتماعی است و از این رو باید با آسیبشناسی مستمر از عملکردها و اقدامات گذشته و تلاش برای بهبود و اصلاح روشها امر نوسازی و بهسازی را تسریع بخشید.
وی تصریح کرد: با هدف ارتقای کیفیت زندگی در محلات، دفاتر خدمات نوسازی با عضویت در کارگروههای اجرایی بازآفرینی پایدار مناطق که به ریاست شهرداران نواحی به صورت دورهای برگزار میشود، یافتههای فنی خود را با توجه به مجموعه امکانات، اختیارات و ظرفیتهای شهرداری مناطق در اختیار آنان قرار میدهند.
مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران در پایان گفت:جایگاه حوزه خدمات شهری در ارتقای کیفیت زندگی شهروندان بویژه ساکنان بافتهای فرسوده دارای اهمیت است و امیدواریم کمبود سرانههای خدماتی در بافتهای فرسوده با سیاستگذاری در حوزه خدمات شهری شهرداری تهران رفع شود.
انتهای پیام/