مدیر کل دفتر حفاظت، صید و شکار سازمان حفاظت محیط زیست با بیان اینکه سالانه بیش از یک میلیون پرنده مهاجر در فریدون کنار قتل عام میشوند، گفت: مجوز شکار روشی برای حذف شکارهای سنتی با قدمتی 500 ساله است.
علی تیموری مدیر کل دفتر حفاظت صید و شکار سازمان حفاظت محیط زیست در گفتگو با خبرنگار
گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ در رابطه با قتل عام پرندگان مهاجر در فریدون کنار، اظهار داشت: هر ساله بیش از یک میلیون پرنده مهاجر در فریدون کنار قتل عام میشوند که این امر به دلیل استفاده از روشهای سنتی و پرخطر شکار در این منطقه میباشد که قدمتی 500 ساله دارد.
وی با بیان اینکه شکار این پرندگان برای تأمین معیشت مردم این منطقه بوده و شاید از نظر برخی ضرورتی نداشته باشد، افزود: با روشهای پرخطر سنتی که از سوی شکارچیان منطقه فریدون کنار انجام میشود پرندهای در امان نخواهد بود و پرندگان زیادی بیجهت صید میشوند.
مدیر کل دفتر حفاظت، صید و شکار سازمان محیط زیست ادامه داد: بنابراین با صدور مجوز شکار پرندگان مهاجر و تعیین دستورالعمل و نحوه شکار و صید، مردم را نسبت به ممنوع بودن روشهای پرخطر صید آگاه ساخته و روشهای کم خطر را جایگزین کردهایم.
تیموری تصریح کرد: مجوز شکار صادر شده برای پرندگان مهاجر به مدت دو ماه است.
وی افزود: البته افراد سودجویی هستند که متأسفانه از روشهای پرخطر برای صید پرندگان مهاجر استفاده میکنند که مأموران یگان حفاظت محیط زیست با همراهی نیروی انتظامی با آنها طبق قانون برخورد میکنند، محیط زیست نمیخواهد در مقابل افرادی قرار بگیرد و با امکاناتی هم که دارد توانایی این کار را ندارد.
مدیر کل دفتر حفاظت، صید و شکار سازمان حفاظت محیط زیست گفت: اکنون مردم به سطحی از دانش رسیدهاند که به سازمان حفاظت محیط زیست کمک کنند تا صید و شکاری بر اساس دستورالعمل و ضوابط تعیین شده از سوی محیط زیست داشته و تا سال آینده نیز شاهد برگشت پرندگان مهاجر باشند.
انتهای پیام/