به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
شیراز؛ عبدالرضا غفوری كارشناس مسوول بهداشت محيط شبکه بهداشت و درمان زرقان گفت: اين نانوايی به علت رعايت نکردن موازين بهداشتی و توجه به برطرف کردن کمبود های بهداشتی، تعطيل شد.
غفوری افزود: با وجود هشدار های كتبی و شفاهی كارشناسان بهداشت محيط برای برطرف کردن کمبود های بهداشتی، اقدامی از سوی متصدی اين نانوايی و كارگرانش برای برطرف کردن کمبود ها انجام نشد و باعث تعطيلی نانوايي شد.
وی ادامه داد: اين نانوايی از سوی كارشناسان بهداشت محيط مركز جامع سلامت ضيغمی تعطیل شد و پرونده فرد متخلف برای اجراي مراحل قانونی به شبكه بهداشت و درمان زرقان ارجاع شد.
غفوری بیان کرد: نانوايي های سنگک باید از آرد با هشت درصد سبوس، برای پخت نان استفاده کنند و كارگران نانوايی ها باید با رعایت بهداشت فردی از روپوش و كلاه مخصوص استفاده کنند و از مصرف دخانيات در محيط كار خودداری کنند.
كارشناس مسوول بهداشت محيط شبکه بهداشت و درمان زرقان تصریح کرد: شهروندان در صورت مشاهده تخلف می توانند، شكايت خود را با شماره تماس 190 يا 1490 ثبت و پيگيری کنند.
انتهای پیام/س