به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد، معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان گفت:در این مدت، بیش از ۳۴ هزار نوبت بازدید از مراکز تولید، نگهداری، فرآوری و عرضه فرآورده های خام دامی در بخش نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی استان انجام شد.
حمید رمضانی افزود: این مراکز شامل کشتارگاه های دام و طیور، مراکز جمع آوری شیرخام، سردخانه ها، رستوران و طباخی ها، فروشگاه های اقلام پروتئینی، قصابی و مرغ فروشی هاست.
وی با بیان اینکه در نتیجه این بازدیدها ۸۹ هزار و ۷۸۸ کیلوگرم انواع فرآورده های غیرقابل مصرف، ضبط شد، تصریح کرد: حدود ۵۷ هزار کیلوگرم از این مقدار، از چرخه مصرف انسانی خارج و به شیوه بهداشتی معدوم شد.
وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر بیش از یک هزار و ۴۰۰ مرکز تولید، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی تحت نظر این اداره کل مشغول به فعالیت است.
انتهای پیام/ط