به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان
از کرمانشاه
؛خسرو شهبازی گفت: هم اکنون مجموع تولیدات زراعی استان کرمانشاه دو میلیون و 960 هزار تن است که این عدد در پایان برنامه ششم توسعه باید به چهار میلیون و 907 هزار تن افزایش یابد.
وی میزان ظرفیت فرآوری کنون محصولات کشاورزی در استان کرمانشاه را نیز یک میلیون و 69 هزار تن اعلام کرد و یادآور شد: در این بخش نیز باید با افزایش 770 هزار تنی، به ظرفیت یک میلیون و 829 هزارتن در سال برسیم که پتانسیلش را هم داریم.
به گفته این مسئول، اشتغالزایی در بخش صنایع تبدیلی نیز باید از رقم کنونی 1441 نفر به 3920 نفر افزایش یابد.
شهبازی به تولیدات دام و طیور استان نیز اشاره کرد و گفت: باید میزان تولید ما در این بخش از 442.5 هزار تن در سال به 669 هزار تن برسد.
رئیس سازمان جهادکشاورزی استان کرمانشاه یادآوری کرد: اکنون تولید طیور ما 63.5 هزار تن در سال است که باید در پایان برنامه ششم توسعه به 100 هزارتن برسد، در گوشت قرمز نیز باید از 36 هزار تن به 47 هزار تن، در تولید تخم مرغ از 10.7 هزارتن به 18.5 هزار تن، در تولید شیر خام از 330 هزار تن به 500 هزار تن و در تولید عسل از 2.3 هزار تن به 3.5 هزار تن برسیم.
وی افزود: به علاوه وسعت گلخانههای استان نیز باید در پایان برنامه ششم توسعه از 39.9 هکتار کنون به 1039.9 هکتار برسد.
دکتر شهبازی از برنامهریزی برای توسعه سطح باغات استان نیز از 40 هزار هکتار کنونی به 59 هزار هکتار تا پایان برنامه ششم توسعه خبر داد و تاکید کرد: سطح زیر کشت گیاهان دارویی و گل محمدی نیز باید از 2043 هکتار به 4293 هکتار، سطح زیر کشت قارچ از 2115 هکتار به 5415 هکتار و سطح زیر کشت زعفران نیز از 80 هکتار به 1580 هکتار برسد.
به گفته این مسئول، در پایان برنامه ششم توسعه بیمه محصولات باغی نیز باید از 3482 هکتار به 20 هزار و 183 هکتار برسد.
وی به بخش مکانیزاسیون نیز اشاره و تاکید کرد: در پایان برنامه ششم توسعه ضریب مکانیزاسیون بخش کشاورزی باید از 1.54 درصد به 1.66 درصد برسد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی بیان کرد: به علاوه در بخش سیستمهای آبیاری نیز باید در توسعه سامانههای نوین آبیاری از 61 هزار هکتار به 109 هزار هکتار، در شبکههای فرعی آبیاری و زهکشی از 47 هزار هکتار به 123 هزار هکتار و افزایش راندمان آبیاری از 42.5 درصد به 47.5 درصد برسیم.
انتهای پیام/ح