وزیر بهداشت در نهمین کنفرانس جهانی ارتقای سلامت در شانگهای چین:
وزیر بهداشت در نهمین کنفرانس جهانی ارتقای سلامت در شانگهای چین:
به گزارش
خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ به نقل از وبدا، سید حسن هاشمی وزیر بهداشت در پانل نهمین کنفرانس جهانی ارتقاء سلامت در شانگهای چین در خصوص اقدامات ایران در اصلاح فرهنگ و مصرف غذایی ضمن اشاره به ارتقای همکاری های بین بخشی به منظور اصلاح فرهنگ مصرف مواد غذایی در چارچوب شورای عالی سلامت و امنیت غذایی ایران گفت: در این راستا با دستگاه ها و وزارتخانه های مختلف تفاهم نامه هایی منعقدشده است که به امضا و اجرا رسید.
وزیر بهداشت از کاهش ۵۰ درصدی واردات روغن پالم در دو سال گذشته خبر داد و اظهار داشت: در راستای اصلاح فرهنگ مصرف غذا توانستیم میزان شکر و نمک در محصولات غذایی را کاهش دهیم.
وی افزود: باید میزان اسید چرب آزاد را تا ۵ سال آینده به صفر برسانیم.
هاشمی در خصوص اقدامات در حوزه بهداشتی با اشاره به احداث ۶ هزار پایگاه بهداشتی در مناطق حاشیه شهری، افزود: هر ۳ پایگاه بهداشتی یک مرکز جامع سلامت را تشکیل می دهد و به ازای هر ۲هزار ایرانی یک مراقب سلامت و یک کارشناس تغذیه در پایگاه های بهداشتی نیز حضور دارد.
انتهای پیام/