وی اضافه کرد: عفونتهای این چنینی که نزله نامیده میشود، معمولا در ساعات ابتدایی صبح بیشتر است و هرچه به میانه روز پیش میرویم از میزان آن کاسته میشود.
حسینی عنوان کرد: خلط میتواند منبعی برای ورود عفونت به بدن باشد و با افزایش حجم خلط احتمال ورود عفونت به گلو و ریهها افزایش یافته و در بلندمدت سبب ابتلا به بیماریهای قلبی و آسم و تنگی نفس شود که انباشته شدن خلط در معده سبب لزج شدن مخاط معده و نیز بدبو شدن دهان میشود که کهنه شدن خلط درمان سرماخوردگی را به تعویق میاندازد.
این متخصص طب سنتی در خصوص درمانهای طبیعی برای خلط سینه و گلو گفت: برای درمان طبیعی خلط دو نوع اقدام باید صورت گیرد که در مرحله اول باید اقدامات پرهیزی و سپس درمان با مواد و گیاهان دارویی صورت گیرد.
وی اظهار داشت: در اقدامات پرهیزی برای درمان خلط افراد باید سعی کنند سحیر خیز باشند و در ساعت 5 تا 8 صبح بیدار باشند زیرا که در این ساعات حجم خلط بدن افزایش مییابد اما سحرخیزی در این ساعات سبب کاهش غلظت خلط بدن میشود.
حسینی افزود: افراد باید سعی کنند در هنگام شب از خوردن سردیجات مانند لبنیات همچون ماست، دوغ و شیر و نیز ترشیجات، ماهی، کاو، گوجه فرنگی خام، خیار پرهیز کنند زیرا این مواد سرد میزان خلطهای صبحگاهی را افزایش میدهد.
این متخصص طب سنتی گفت: برای درمان خلط بدن به وسیله مصرف گیاهان دارویی و داروهای گیاهی میتوان از گیاهانی همچون آویشن، پونه، گل ختمی، گل پنیرک که آنتیبیوتیکهای طبیعی هستند به صورت دمنوش برای درمان خلط استفاده کرد.
حسینی بیان کرد: برای درمان خلط به وسیله گیاهان دارویی میتوان از بخور آویشن و پونه، نعنا فلفلی، دمنوش و بخور اکالیپتوس، جوشانده مخلوط آویشن و پونه و پنیرک روزی سه مرتبه میتواند در درمان خلط به خصوص خلطهای صبحگاهی بسیار موثر است.
حسینی اظهار داشت: برای درمان موثر خلط میتوان جوشانده مخصوص حلیله زرد و گل ختمی استفاده کرد به این صورت که حلیله زرد و گل ختمی را آسیاب کرده و از یک و نیم قاشق غذاخوری از مخلوط آسیاب شده این دو گیاه را در داخل یک لیوان آب جوش ریخته و در آن را بسته و به مدت یک شب تا صبح بماند تا این دو گیاه ته نشین شده و تاثیر ضد خلطی خود را بر روی آب لیوان بگذارد و فردا صبح آن را میر کنند.
وی افزود: افرادی که نفخ معده و شکم نداشته و سر دچار سردرد هم نمیشوند، میتوانند برای درمان خلط از پیاز خام استفاده کنند و همچنین مصرف هویج و زنجبیل هم برای درمان خلط بدن بسیار موثر است.
انتهای پیام/
ولی اخرش بعد دوسال ختم شد ب دکتر غدد با دوماه قرص خوردت خب خب شدم
علت اون همه مشکلاتم التهاب تیرویید بود :( ک اکثر دکترها تشخیص نمیداد کلی برام ازیترومایسن یا اموکسی سیلین اموکسی کلاو مینوشتن
تو رو بخدا بخاطر پول و شهرت بچه هاتون و مجبور نکنین ب زور پزشک شن
خواهشاً سریعتر جواب بدید
من آنفلوآنزا گرفتم و از داروی سیصد گیاه استفاده کردم پنج روزه و هنوز سرگیجه دارم الآن هم از سینه و هم از سرم خلط پشت گلو میره پایین ولی خلط سینه رو با سرفه دفع میکنم از دیشب تا حالا بشدت حالت تهوع گرفتم شام نتونستم بخورم سرم گیج میره و حالت تهوع شدید دارم ولم نمیکنه قبل از مریضیم آسم آلرژیک داشتم که الآناکه پاییزه از بین رفت آلرژیک ولی دچار ایناآنفلوآنزا شدم
تور رو خدا جواب بدید
باید چجوری خلط هارو از بین ببرم؟
بشم
خسته نباشید..من چند سالی هست که خلط پشت گلو دارم باهاش کنار اومدم تقریبا 1ماهه که خلطه نه میره داخل نه هم میاد بیرون ..خیلی اذیتم .وقتی هم استرس میگیرم این خلطه باعث میشه که توی گلوم احساس خفگی کنم و نمیتونم حرفی بزنم...خواهش میکنم راهنمایی کنید که جیکار کنم ...
فقط اکیناسه(ریشه سرخارگل)
اشتباه نکنی دقیقا مثل ریشه درخته
اول باآب سرد بشور که گل ولای اون پاک بشه بعد یه کم بکوب تا شیره اش راحت در بیاد (درحد خرد شدن نه زیاد)بعد به اندازه حدودا نصف کف دست بگذار داخل ظرف ۴تا استکان آب بریز روش بگذار بجوشه وقتی به دمای جوش رسید ۱۰دقیقه دیگه صبرکن تا بجوشه بعد صاف کن شبی یه لیوان بخور فقط یه لیوان
روش: روزی سه بار و هر بار یک قاشق مرباخوری عسل و یک قاشق غذاخوری سرکه سیب طبیعی را با آب معمولی (نصف لیوان) مخلوط کرده مصرف کنید و تا چهل روز ادامه دهید. معمولا بعد از دو هفته اثرات آشکار می شود. این دارو برای چربی کبد و کوفتگی بدن بعد از خواب بسیار مفید است
اب دهنم رو که قورت میدم حس میکنم یه چیزی هست که میره پایین ولی باز دوباره میاد بالا.
چاره بدید
چاره بدید
دومین دلیلش پرخوریه که مادر همه امراضه
در واقع سیستم ایمنی بدن بطور طبیعی بکمک همین خلط (مواد مخاطی ) با به دام انداختن مواد اضافی، عفونت ها و میکروب ها و دفع آنها از طریق بینی و دهان به سلامت و بهبودی کمک میکند و یک عکس العمل دفاعی بدن است اما در مواردی که دچار نقصی مثل انحراف بینی هستیم عدم دفع صحیح آن توسط بدن سبب مشکلاتی مانند شدت ریختن ورود بیش از حد و تجمع آنها در ریه و سر میشود که ممکن است عواقب بعدی داشته باشد (مستعد شدن جهت برنشیت، سینوزیت و ... ).
الان بنده گاه مداحی و خانندگی میکردم اما به تازگی حنجره ام حساس شده و به صدای من آسیب زده که تصور میکنم بی ارتباط با انحراف بینی و کهنه شدن عفونت های سرماخوردگی هایم در طول زندگی نباشد.
شاید تصور من از این قضایا غلط باشد اما به هر حال مشورت خوب است، لذا از دوستانی که اطلاعات جامع دارند تقاضا میکنم که لطفا اطلاعاتشان را جهت استفاده عموم به اشتراک بگذارند.
باتشکر
عمرا بتونی