به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه
خبرنگاران جوان از همدان؛ علی دولو با اشاره به اینکه تا پایان آبان ماه امسال 3 هزار تن ماهی برداشت شده است افزود: بقیه تا پایان سال جاری برداشت می شود.
وی با بیان اینکه711 واحد پرورش ماهی گرمابی وسرمابی در استان همدان بشکل صنعتی وخانگی فعالیت میکنند ادامه داد: سرانه مصرف ماهی استان برای هر نفر7 کیلو گرم است ومیانگین مصرف متوسط کشور10 نفر گزارش شده است و در تلاش هستیم سرانه مصرف را به میزان کشوری برسانیم.
دولواظهار داشت: امسال برای 28 واحد تولید ماهی خوراکی بشکل مشاغل خانگی پروانه کسب صادر شده ودر این باره 28 نفر نیز اشتغالزایی شده اند.
مدیر شیلات استان همدان بیان کرد:در سالجاری به یک هزارو750 نفر از بانوان در 9 شهرستان استان آموزش طبخ ماهی داده شده است که این موضوع موجب می شود مصرف سرانه ماهی در هر خانواده بالا برود.
انتهای پیام/ ج