به گزارش
گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ در فصل پاییز، بروز سرما و ریزش برگ درختان، شمار مبتلایان به سرماخوردگی، آنفلوآنزا و حساسیتهای پوستی زیاد شده و به تبع آن میزان مراجعان به کلینیکهای پزشکی افزایش پیدا میکند.تمام متخصصان بر این باورند که استفاده از داروهای شیمیایی در کنار اثرات مثبت درمانی عوارضی را به فرد تحمیل میکند و همین موضوع موجب شده است تا متقاضیان درمان از طریق طب گیاهی و طبیعی روز به روز افزایش پیدا کند.میوههای پاییزی به دلیل داشتن منابع غنی از انواع ویتامینها، املاح و مواد مورد نیاز و ضروری بدن، اغلب به مبارزه با بیماریهای شایع در این فصل میپردازند و افراد میتوانند با مصرف آنها سیستم دفاعی بدن خود را در برابر بیماریها و حساسیتهای ناشی از این فصل واکسینه کنند.
نارنگی، سرشار از کلاژن
نارنگی به دلیل وجود ویتامین C و ساخت کلاژن برای داشتن پوست، استخوان و دندان سالم نقش چشمگیری دارد، همچنین به دلیل داشتن خاصیت ضد آنتی اکسیدانی ضد سرطان بوده و مانع از جهش ژنتیکی میشود.نارنگی سیستم ایمنی بدن را تقویت و کاهش سطح کلسترول خون میشود، همچنین تقویت سیستم گوارشی، کاهش وزن و تقویت بینایی از دیگر فواید این میوه پاییزی است.
منبع: آرمان
انتهای پیام/