وی افزود: انسان در هنگام وقف، خود را فدای دیگران کرده و این در حالی است که انفاق در راه خدا بارها در قرآن مورد تأکید قرار گرفته و مصادیق آن نظیر احسان، نیکی و عمل صالح بارها ذکر شده است.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان اصفهان گفت: وقف در ادیان گذشته نیز بوده و در خیابان عباسآباد شهر اصفهان به عنوان یکی از قدیمیترین خیابانها، نشانههایی از وقف در کنیسه یهودیان قابل مشاهده است.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: در دین مبین اسلام نیز با تأکیدات فراوان حضرت علی(ع) و حضرت خدیجه(ع) این امر توصیه شده و حتی هنوز نیز آثار وقف حضرت علی(ع) در مدینه وجود دارد.
صادقی عنوان داشت: در حال حاضر نیز جامعه ما از وقف به عنوان یک حرکت نیکوکارانه بهرهمند بوده و همه نسلها از برکات آن استفاده خواهند کرد؛ آثار اجتماعی وقف مصداق اقتصاد مقاومتی بوده و تا قیامت ادامه دارد.
وی اذعان کرد: بسیاری از بیمارستانها در استان اصفهان وقفی است و 610 عدد مرکز آموزشی وقفی در استان اصفهان وجود دارد؛ همچنین بسیاری از زیرساختهای کشور به صورت وقفی هستند.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان اصفهان از وقفی بودن مصلی بزرگ امام خمینی(ره) اصفهان خبرداد و اظهارداشت: همین مصلایی که هر هفته میزبان هزاران اصفهانی مؤمن و انقلابی در نماز جمعه بوده از برکات وقف است.
وی با تأکید بر لزوم وقف در حوزههای سلامت، قرآن، اشتغال، پژوهش، بهزیستی، اطعام زائرین، دانشگاه و ازدواج تصریح کرد: وقف باید در همه امور صورت گیرد، برای مثال در مراسم اربعین سال جاری روزانه 7 هزار غذای گرم میان زائران اربعین در کربلا توزیع شد.
صادقی با اشاره به
سخنان مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه امامزادهها باید قطب فرهنگی شوند،
یادآور شد: اصفهان رتبه سوم تعداد امامزاده در کل کشور را داراست و 718
ستاره درخشان را در خود جای داده است؛ همچنین اصفهان در 3 سال اخیر رتبه
نخست حفظ بقاع متبرکه را از آن خود کرده است.
انتهای پیام/م