معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان بر لزوم بهره‌ گیری از دانش و تکنولوژی روز دنیا در تولید روغن زیتون تاکید کرد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زنجان؛کارگاه آموزشی «کیفیت روغن زیتون و تست ارگانولپتیکی با حضور اساتید برجسته کشور ترکیه،جمعی از مدیران و معاونین سازمان جهاد کشاورزی استان های زنجان، قزوین وگیلان، تولید کنندگان روغن زیتون و کارشناسان طرح زیتون کشور، جمعی از تسترهای روغن زیتون کشور و نمایندگان بهداشت و استاندارد به میزبانی استان زنجان و در محل سالن اشراق سازمان جهاد کشارزی استان برگزار شد.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان در این کارگاه آموزشی به تولید انواع محصولات باغی در این استان اشاره و تصریح کرد: در حال حاضر 20 هزار هکتار از مجموع 65 هزار هکتار سطح زیر کشت باغات استان مربوط به باغات زیتون است و پتانسیل تولید سالانه 50 هزار تن زیتون در استان نشان دهنده جایگاه ویژه این محصول در بین سایر محصولات باغی تولید شده در استان است.
اکبر کرامتی لازمه جلب رضایت مصرف کننده و ایجاد بازارهای همیشگی و مستمر را توجه ویژه به کیفیت زیتون و روغن زیتون تولیدی دانست و خاطرنشان کرد: در صورت جلب اعتماد مصرف کننده، بازار تقاضای محصول تولیدی افزایش پیدا خواهد کرد.
وی بر لزوم بهره‌ گیری از دانش و تکنولوژی روز دنیا در زمینه تولید روغن زیتون تاکید کرد و افزود: در این راستا برگزاری چنین کارگاه های آموزشی بسیار حائز اهمیت است.
بهنام اوجاقلو، مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان نیز در این کارگاه آموزشی ضمن تاکید بر اهمیت برگزاری چنین کارگاه هایی، کیفیت روغن زیتون را مهم ترین مولفه در جلب رضایت مصرف کننده دانست و افزود: تولید روغن مرغوب و با کیفیت بالا نیازمند افزایش آگاهی تولید کنندگان در زمینه ویژگی های روغن زیتون با کیفیت است.

 
انتهای پیام/ن 

برچسب ها: روغن زیتون ، تولید ، زنجان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.