به گزارش خبرنگار حوزه
سیاست خارجی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران، به نقل از شبکه
"العالم" بشار جعفری دیپلمات ارشد سوریه در سازمان ملل در مصاحبه با
"پرس تی وی" گفت: انگلیس، فرانسه و ایالات متحده آمریکا که از حامیان اصلی فعالیتهای تروریستی در سوریه به شمار میروند از آزادسازی شهر حلب «به شدت عصبانی» هستند.
در همین راستا "دیوید ریچاردز" فرمانده سابق کل ارتش انگلیس در مصاحبه روز جمعه (16دسامبر) خود با شبکه "بیبیسی" گفت: متاسفانه باید بگویم که روند شکست در جنگ برای ما آغاز شده است، اما این بدان معنی نیست که ما در موضوع صلح نیز شکست خوردهایم.
به گزارش "روسیا الیوم" فرمانده سابق کل ارتش انگلیس، بازه بین سالهای 2012 تا 2013 را زمان طراحی نقشه ورود نظامی به سوریه عنوان کرد و افزود: دولتهای غربی در راستای اجرای این نقشه، برکناری اسد و آغاز حمایت از حاکمیت گزینه دلخواه جایگزین خود، حرکت کردند.
عصبانیت غرب از آزادی حلب در حالی است که پیش از این بارها درپی پیشروی نیروهای ارتش سوریه در حلب، شورای امنیت سازمان ملل، شاهد پیشنهاد قطعنامه های آتش بس از سوی آمریکا و متحدانش بود. آتش بسی که به عقیده بسیاری از کارشناسان اقدامی بود، درجهت خرید زمان برای تجهیز تروریستها در حلب.
چندی پیش نیز "ژان مارک ارو"، وزیر امور خارجه فرانسه که به دنبال جلوگیری از پیشروی نیروهای ارتش سوریه در حلب بود درگفتگو با روزنامه "لوموند"، حملات ارتش سوریه در حلب را نقض آشکار حقوق بشر توصیف کرد و به نام آتش بس به دنبال گرفتن تنفسی برای تروریستها بود.
آزادی حلب، نقطه عطف عظیم در تحولات منطقه
"محمدحسن قدیری ابیانه" در گفتوگو با خبرنگار سیاسی
باشگاه خبرنگاران جوان ، پیرامون ابراز ناراحتی آمریکا و غرب درخصوص آزادی حلب، با اشاره به اینکه توطئه ها علیه سوریه، عراق، حزب الله لبنان، فلسطین و جمهوری اسلامی ایران به عنوان محور مقاومت، برای جلوگیری از سقوط رژیم صهیونیستی است، گفت: پیروزی در حلب موقعیت جمهوری اسلامی را درجهان به شدت افزایش داد و موقعیت رژیم صهیونیستی را بیش از گذشته متزلزل کرد.
وی در ادامه افزود: 16 سازمان اطلاعاتی امنیتی آمریکا پیش بینی کرده بودند تا سال 2029 یعنی 15 سال آینده رژیم صهیونیستی وجود خارجی نخواهد داشت، این توطئه ها برای به تاخیر انداختن این سرنوشت محتوم بود اما ایران توانست با کمک های معنوی و مستشاری شکستی سنگین و تاریخی را بر غرب جنایتکار تحمیل کند و این یک نقطه عطف عظیم در منطقه است.
قدیری ابیانه ضمن اشاره به اینکه پیروزی حلب توطئه های دراز مدت و سرمایه گذاری سنگین چندین ساله همه حامیان رژیم صهیونیستی و اسلام آمریکایی را با شکست مواجه ساخت، تاکید کرد: این پیروزی جلوی تجزیهی کشور سوریه را گرفت و نشان داد حتی اگر آمریکا، اروپا، ارتجاع عرب و ترکیه با همهی توانشان علیه کشوری بسیج شوند، اما این دلیل بر پیروزی آنها نمی شود.
این کارشناس سیاست خارجی و سفیر سابق ایران درمکزیک و استرالیا تصریح کرد: مداخله آمریکا در عراق در ظاهر علیه داعش است اما در باطن در مسیر تقویت آنها عمل می کنند؛ بارها مشاهده کردیم که نیروهای عراقی را بمباران کردند و بعد گفته شد که اشتباه شده، آمریکایی ها در حقیقت فقط شعار مبارزه با تروریست را سر میدهند.
وی در پایان تاکید کرد: من با اطمینان می گویم در آینده از آزادی حلب به عنوان یک نقطه عطف یاد خواهد شد.
حلب دومین شهر بزرگ سوریه، از سال 2012، شاهد درگیریهای شدید بین تروریستهای مورد حمایت غرب و آمریکا با نیروهای سوریه بود که سرانجام پس از پنج سال، جبهه مقاومت، با برهم زدن معادلات آمریکاییها و متحدانش که در صدد جایگزینی حکومتی دست نشانده در این کشور بودند، سرنوشت حلب و سوریه را در دست گرفت.
گزارش از: محمد صادق کلبادی
انتهای پیام/