وی ادامه داد: خانوادهها تمایل دارند تا دانش آموزان بیشتر وارد دبیرستان شوند اما نیازمند یک فضای ترویجی و فرهنگی هستیم تا نگاه به هنرستانها نیز افزایش یابد.
رئیس سازمان پژوهش و برنامهریزی آموزشی بیان کرد: در هنرستانها آینده شغلی دانش آموزان امروز تامین میشود و باید خانوادهها نسبت به این فضا آگاه شوند.
محمدیان با اشاره به اینکه اکنون نیاز به رشتههای مهارتی بیشتر از رشته های نظری است گفت: در دانشگاهها بسیاری از صندلیها اشباع شده و از طرفی در هنرستانهای کشور شاهد صندلیهای خاصی هستیم.
وی با تاکید بر اینکه علاوه بر توجه به هنرستانها تجهیزات آنها در شرایط مطلوبی قرار دارد عنوان کرد: توانمندسازی نیروها و بهبود امکانات این مراکز میتواند راندمان کاری را رد این حوزه افزایش دهد.
رئیس سازمان پژوهش و برنامهریزی آموزشی پیرامون برنامهةهای آشنایی دانشآموزان با رشتههای مختلف در مدارس اظهار داشت: فصل آخر بحث کار و فناوری آشنایی با رشتهها و شاخههای مختلف تحصیلی برای دانش آموزان ارائه میشود اما برای ایجاد گرایش فرهنگی به رشتههای مهارتی اقداماتی فراتر از این مسائل مطرح است و باید این کار در سطح گستردهتر و به کمک رسانهها و نهادهای مربوطه در جامعه نهادینه شود.
انتهای پیام