تورج محمدی رییس کمیته تخلفات دانشگاه علم و صنعت در گفت و گو با
خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ با اشاره به تخلفات صورت گرفته در حوزه مقالات و پایاننامه های علمی اظهار داشت: پس از 2 جلسه بررسی در کمیته رسیدگی به تخلفات با حضور استادان داخل و خارج از دانشگاه، 2 تخلف در حوزه دانشجویی و یک مورد در بین اعضای هیات علمی به اثبات رسید که نتایج تصمیمگیری در حوزه دانشجویی و اعضای هیات علمی به کمیته انضباطی و اخلاق ارجاع شد.
وی بیان کرد: با بررسی مدارک 2 دانشجوی دکتری، تخلف علمی این افراد مشخص شد که بنا بر پیشنهاد کمیته انضباطی دانشگاه علم و صنعت و برای جلوگیری از تخلفات، پیشنهاد اخراج این 2 نفر صادر شد.
رییس کمیته تخلفات دانشگاه علم و صنعت ادامه داد: معاونت پژوهش و کمیته انضباطی هنوز درباره اجرایی شدن احکام این دانشجویان تصمیم نهایی را نگرفته که در مورد تخلف علمی، اعضای هیات علمی منتظر مستندات ارسال شده به کمیته انضباطی استادان است.
وی تصریح کرد: احکام صادره در مورد تخلفات علمی دانشجویان متناسب با کار آنها صورت گرفته است و حداکثر بنابر نظر کمیته انضباطی دانشجویان و انتظامی استادان، دانشگاه حکم اخراج را برای این افراد متخلف پیشبینی کرده است.
محمدی عنوان کرد: دانشگاه علم و صنعت تمام فعالیتهای پژوهشی را زیر ذرهبین قرار میدهد تا حیثیت این دانشگاه خدشه دار نشود.
وی با بیان اینکه بین امکانات آموزشی و پژوهشی دانشگاهها تعادل خوبی وجود ندارد، افزود: در دانشگاههای سطح یک اعضای هیات علمی به صورت تمام وقت مشغول به تحقیق و پژوهش هستند که به همین خاطر تخلفات در این دانشگاهها بسیار کم است اما در سایر مراکز آموزش عالی به دلیل کم بودن امکانات تحقیقاتی و پژوهشی، ظرفیت نامناسب تحصیلات تکمیلی تخلفات مختلف علمی را ایجاد میکند.
رییس کمیته تخلفات دانشگاه علم وصنعت گفت: باید بازنگری در ارزیابی اعضای هیات علمی پژوهشگاهها صورت بگیرد تا افراد به طور جدیتر به فعالیت بپردازند و همان طور که یک استاد در دانشگاه با مقالات خود ارزیابی می شود، در پژوهشگاهها نیز باید همان استاد با طرحهای صنعتی و یا انتقال فناوری مورد ارزیابی و بررسی قرار بگیرد.
انتهای پیام/