به گزارش
مجله سرگرمی باشگاه خبرنگاران جوان؛ هانیه ناصری کارشناس ارشد طب سنتی اظهار کرد: نارنج یک میوه دارای طبع سرد و خشک است و منبع غنی ویتامین C است. مصرف آب نارنج می تواند ویتامین C مورد نیاز بدن را تامین و سیستم ایمنی را تقویت کند.
به گفته این کارشناس طب سنتی، همچنین مصرف آب نارنج روند درمان سرماخوردگی را با کمک مصرف مواد غذایی حاوی ویتامین C تسریع میکند.
ناصری با بیان اینکه آب نارنج یک ضدعفونی کننده قوی محسوب میشود، مصرف آن را برای افرادی که گلودرد دارند، مناسب دانست و گفت: افرادی که دچار تورم گلو و حلق شدهاند، میتوانند آب نارنج را برای بهبود وضعیت خود قرقره کنند.
این کارشناس ارشد طب سنتی در ادامه با اشاره به خواص نارنج برای کنترل فشار خون اظهار کرد: مصرف نصف لیوان آب نارنج همراه با یک قاشق عسل و خوردن آن بعد از غذا برای افرادی که فشار خون بالا دارند، بسیار مفید است.
ناصری همچنین از آب نارنج به عنوان یک هضم کننده طبیعی غذا یاد کرد و افزود: میتوان آب نارنج را به عنوان چاشنی سالاد و جایگزین سسها مصرف کرد. مصرف نارنج به همراه غذا میتواند به رفع ترشی معده کمک کند.
منبع:ایسنا
انتهای پیام/