به گزارش
گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، محققان کالج پزشکی لارنر در دانشگاه ورمونت متوجه شده اند مصرف فلفل قرمز تند با ۱۳ درصد کاهش نرخ کلی مرگ و میر مرتبط است. البته در دوران باستان نیز تصور می شد خوردن فلفل و ادویه، درمانی برای بیماری های مختلف است.
درهمین راستا مصطفی چوپان دانشجوی پزشکی و بنجامین لیتن برگ پروفسور پزشکی اطلاعات مربوط به «تحقیق سازمان بررسی بهداشت و تغذیه» را که از ۱۶ هزار شرکت کننده به دست آورده بودند با توجه به شاخص مصرف فلفل تند مطالعه کردند. این اطلاعات طی ۲۳ سال جمع آوری شده بود. آنها متوجه شدند مصرف فلفل تند میان مردان سفیدپوست، جوان با درآمد و تحصیلات کم به کاهش کلسترول خون منجر می شود.
مولفان این تحقیق می گویند: هرچند به طور دقیق مکانیزم فلفل برای کاهش نرخ مرگ و میر در اثر بیماری های قلبی هنوز ثابت نشده، اما به نظر می رسد کانال های TRP که دریافت کننده های اصلی عناصر تندی فلفل مانند کپسایسین (ماده اصلی در فلفل های تند) هستند، احتمالا در رابطه مشاهده شده، نقش مهمی داشته باشد. کانال های TRP گروهی از کانال های یونی هستند که در غشای پلاسمایی سلول ها وجود دارد.
به گفته محققان فلفل قرمز برای بدن انسان مزیت های زیادی دارد. به عنوان مثال ماده کپسایسین نقش مهمی در مکانیزم های سلولی و مولکولی دارد که از چاقی جلوگیری می کنند و همچنین جریان خون را تشهیل می کنند. از سوی دیگر فلفل حاوی خاصیت های آنتی میکروبیال است که به طور مستقیم روی محیط معده فرد تاثیر می گذارد.
منبع:مهر
انتهای پیام/