زهرا عبدالهی مدیرکل بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در گفت و گو با
خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ با اشاره به وضعیت
محصولات نوتلا در امر سلامت اظهار داشت: تمام محصولاتی که در ترکیب آنها از
روغن پالم استفاده شده و به دلیل بروز مشکلات و ضررهایی که این روغن اسیدهای اشباع شده بالا در بدن ایجاد میکند، وزارت بهداشت با ارائه
چنین محصولاتی مخالف است.
وی بیان کرد: روغن پالم
سلامت انسان را به خطر میاندازد و سازمان غذا و دارو در زمینه فروش
محصولات نوتلا به طور جدی پیگیر است تا مطابق استانداردهای وزارت بهداشت
مواد سالم تهیه و به مردم عرضه شود.
عبدالهی
عنوان کرد: اسیدهای چرب و ترانس باعث بروز بیماری قلب و عروق، چاقی، فشار
خون،دیابت و به طور کلی سبب بروز بیماریهای غیرواگیر میشود که وزارت
بهداشت به همین دلیل از ارائه چنین محصولاتی به مردم مخالف است.
وی
گفت: وزارت بهداشت و آموزش و پرورش بر طبق آییننامه دستورالعملی را تنظیم
کردهاند تا مواد خوراکی مجاز در بوفههای مدارس ارائه شود و تاکنون هیچ
گزارشی مبنی بر سرطانزا بودن مواد خوراکی که در بوفه مدارس به فروش
میرسد به وزارت بهداشت ارسال نشده است.
وی گفت:
کمیتههای کشوری در زمینه مواد خوراکی که در بوفههای مدارس عرضه میشود
با سازمان بهسازی بوفهها و همکاری و تعامل وزارت آموزش و پرورش و بهداشت
تشکیل و به طور جدی این گونه مواد عرضه شده در بوفههای مدارس رصد میشود.
انتهای پیام/