به گزارش خبرنگار
حوزه افغانستان باشگاه خبرنگاران، روز سه شنبه آلمان در دومین اخراج دستجمعی ۲۵ پسر جوان افغانستانی را به کابل اخراج کرد که در بین شان هفت تن مرتکب جرایم نیز وجود داشتند. در اصل ۲۶ نفر به کابل انتقال داده شده بودند، اما یک نفر به دلیل بیماری موقتاَ دوباره به آلمان انتقال داده شد. در ماه دسمبر ۳۴ افغان از آلمان اخراج شدند. مرز نهایی اخراج تا ۵۰ نفر در هر پرواز می باشد.
سازمان دیدبان حقوق بشر روز چهارشبه اعلام کرد که هرچند آلمان تنها کشوری نیست که اخراج مهاجران افغان را شروع کرده است، اما این کشور به سرعت اقدام کرده و بر خطرات (در افغانستان) چشمان خود را بسته است.»
به گفته این سازمان، در این اواخر صدها هزار نفر بیجا شده داخلی و موج تازه اخراج شدگان از پاکستان در این شهر افزایش یافته اند. امکانات اقتصادی اندک گردیده و جای امیدواری سال های آغازین مداخله نیروهای بین المللی را ترس و هراس گرفته است.
پاتریسیا گروسمان، پژوهشگر ارشد این سازمان به خبرگزاری آلمانی «دی پی ای» گفت: «افغانستان یک داستان موفقیت نیست. این کشور در آستانه بحران بشری قرار دارد.»
آمار ملل متحد نشان می دهد که از سال ۲۰۰۱ به اینسو، سال ۲۰۱۶ یک سال مرگبار برای مردم ملکی افغانستان بوده است. دیدبان حقوق بشر افزوده است که حملات بر تظاهرات، مکاتب و رسانه ها افزایش یافته است. به گفته این سازمان، فرستادن افغان ها به کشور دچار جنگ و بحران نه تنها غیرانسانی است، بلکه همچنان بی ثباتی را که موجب فرار مردم می شود، بیشتر می سازد.
انتهای پیام/