عباس کامیابی رییس انجمن پزشکان عمومی کشور در گفت و گو با
خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ با اشاره به موضوع راهنمای بالینی اظهار داشت: تدوین راهنمای بالینی یک مسئله جدیدی نیست اما به طور کلی تدوین و اجرای آن 2 مقوله مختلفی است که هریک جایگاهی خاص دارد.
وی بیان کرد: تدوین راهنمای بالینی باید براساس نیازهای جامعه و به خصوص حوزه سلامت صورت بگیرد و در این راستا می توان از تجارب کشورهای دیگر کمک گرفت تا اجرای این مسئله با بهترین نحو انجام شود.
رییس انجمن پزشکان عمومی کشور ادامه داد: اگر راهنمای بالینی در نظام سطح بندی سلامت قرار بگیرد، ارزشمند می شود که این مسئله در سطوح مختلفی تعریف شده و ارتقای کیفیت خدمات ارائه شده و تشخیص راحت تر را در پی دارد.
وی عنوان کرد: اگر این راهنمای بالینی در نظامی قرار بگیرد که ارجاع و سطح بندی بخش فوقانی و پایینی از تعامل و همکاری لازم برخوردار باشد و سطوح بالا به پزشکان عمومی در درمان و تشخیص مشورت بدهند این راهنمای بالینی به نتایج خوبی دست می یابد.
کامیابی تاکید کرد: در نظام سطح بندی و ارجاع باید بتوانیم زیرساخت ها را فراهم کنیم و پزشکان عمومی به خوبی نیاز پزشکان خانواده را می توانند با اراده دولت برطرف کنند.
وی افزود: براساس برنامه زمان بندی شده همه امکانات و منابع لازم وجود دارد و پزشکان عمومی می توانند در منصب یک پزشک خانواده باشند.
انتهای پیام/