محسن آسوری رئیس پژوهشکده شمال انیستیتو پاستور ایران شعبه آمل در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ،گفت: ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی ریاست جمهوری ، این پزوهشکده را پارسال به عنوان پایلوت اجرای طرح ملی زیست فناوری دانش آموزی انتخاب کرد.
وی با بیان اینکه در این طرح ملی 2 هزار دانش آموز مازندرانی آموزش های زیست فناوری دیدند، افزود: اجرای این طرح یک همگرایی علمی و عملی میان دانش آموزان در مقاطع ششم تا پایان متوسطه است و علاقه مندان به رشته های زیست فناوری با حمایت های پژوش سراهای دانش آموزی شهرستان ها ایده های خود را تجاری خواهند کرد.
آسوری گفت: با تحولاتی که در حوزه زیست فناوری در کشور و دنیا در حال شکل گیری است، تشخیص انواع بیماری ها و نیز محیط پیرامونی نیاز به کارهای عملی و پژوهشی دارد که حوزه زیست فناوری به کمک این بیماری های ناشناخته خواهد آمد.
رئیس پژوهشکده شمال انیستیتو پاستور ایران افزود: از آغاز اجرای این طرح ملی تاکنون، 12 آزمایشگاه زیست فناوری دانش آموزی در مدارس، پژوهش سرا و کانون ها راه اندازی شد.
وی با بیان اینکه حوزه زیست فناوری در آینده هم سلامت مردم و غذاهای مصرفی را تأمین و تضمین خواهد کرد ،گفت: اهمیت این حوزه و تاثیرگذاری آن در بخش سلامت به ویژه در حوزه های دارو، گیاهان، واکسن، نفت، انرژی و محیط زیست در حال افزایش است.
انتهای پیام/ک