به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،مدیر
گروه بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اصفهان امروز گفت: در این طرح که تا نیمه
فروردین سال آینده ادامه دارد بازرسان بهداشت محیط از ساعات ابتدایی صبح تا
23، مراکز مختلف تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی را بازرسی می
کنند.
مهدی رفیعی افزود: در این طرح بازرسان،
مراکز و اماکن حساس تهیه و توزیع مواد غذایی از جمله رستوران ها، شیرینی و
آجیل فروشی ها، مراکز بین راهی، فست فودها، همچنین اماکن عمومی شامل هتل
ها، مهمانسراها، پایانه های مسافربری، فروشگاه های بزرگ غذایی و نمایشگاه
های فصلی عرضه مواد غذایی را پایش می کنند.
وی با اشاره به اینکه این مراکز از نظر بهداشت فردی، مواد غذایی ، ساختمان و
وسایل کار بازرسی می شود افزود: این طرح به منظور حفظ و ارتقای سلامت
جامعه و مسافران نوروزی ، ایمنی آب و مواد غذایی در سطح عرضه و کاهش و
کنترل بیماری ها اجرا می شود.
به گفته رفیعی در صورت مشاهده تخلف در این مراکز ابتدا اخطار صادر و در صورت اهمال و اصلاح نشدن موارد، واحد پلمب می شود.
مدیر گروه بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اصفهان افزود: شهروندان در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی آن را به سامانه 190 اطلاع دهند .
انتهای پیام/م