برنامه بسیج سلامت نوروزی با مشارکت بازرسان بهداشت محیط در استان اصفهان آغاز شد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،مدیر گروه بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اصفهان امروز گفت: در این طرح که تا نیمه فروردین سال آینده ادامه دارد بازرسان بهداشت محیط از ساعات ابتدایی صبح تا 23، مراکز مختلف تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی را بازرسی می کنند.

مهدی رفیعی افزود: در این طرح بازرسان، مراکز و اماکن حساس تهیه و توزیع مواد غذایی از جمله رستوران ها، شیرینی و آجیل فروشی ها، مراکز بین راهی، فست فودها، همچنین اماکن عمومی شامل هتل ها، مهمانسراها، پایانه های مسافربری، فروشگاه های بزرگ غذایی و نمایشگاه های فصلی عرضه مواد غذایی را پایش می کنند.

وی با اشاره به اینکه این مراکز از نظر بهداشت فردی، مواد غذایی ، ساختمان و وسایل کار بازرسی می شود افزود: این طرح به منظور حفظ و ارتقای سلامت جامعه و مسافران نوروزی ، ایمنی آب و مواد غذایی در سطح عرضه و کاهش و کنترل بیماری ها اجرا می شود.

به گفته رفیعی در صورت مشاهده تخلف در این مراکز  ابتدا اخطار صادر و در صورت اهمال و اصلاح نشدن موارد، واحد پلمب می شود.

مدیر گروه بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اصفهان افزود: شهروندان در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی آن را به سامانه 190 اطلاع دهند .




انتهای پیام/م
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.