به گزارش
گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ حجت الاسلام والمسلمین سیدمحمدعلی شهیدی نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران روز یکشنبه در دیدار با مدیران و کارکنان صندوق قرض الحسنه شاهد و مرکز راهبری و سیاست گذاری امور اقتصادی که به مناسبت بیستمین سالگرد تأسیس این صندوق برگزار شد، اظهار داشت: قرض الحسنه از ارزش معنوی بسیاری برخوردار بوده و به عنوان کاری نیکو و سنتی حسنه باید در جامعه اسلامی نهادینه شود.
نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به جایگاه قرض الحسنه در بانکداری اسلامی تصریح کرد: صندوق قرض الحسنه شاهد با اعطای تسهیلات قرض الحسنه در راستای برطرف کردن مشکلات جامعه ایثارگری گام بر میدارد.
وی افزود: این صندوق مایه آرامش و آسایش ایثارگران را فراهم کرده و به عنوان بازوی توانمند بنیادشهید در تأمین نیازهای ایثارگران اثربخشی غیرقابل انکاری دارد.
معاون رئیس جمهوری فلسفه قرض الحسنه را حفظ کرامت و تکریم انسانها دانست و گفت: قرض الحسنه با صدقه متفاوت است، زیرا سعی در توانمندسازی افراد دارد، در همین راستا لازم است با هماهنگی بانک مرکزی نگاهی ویژه به قشر ایثارگری داشته باشیم و سقف تسهیلات قابل ارایه را به طور چشمگیری افزایش دهیم.
وی با بیان اینکه موفقیت صندوق قرض الحسنه شاهد مدیون مدیریت، توانایی و روحیه جهادی کارکنان آن است، تصریح کرد: همواره مهمترین و اصلیترین بخش خدمتگزاری به جامعه ایثارگری رعایت اخلاق خوب و روی خوش در ارتباط با جامعه ایثارگری است و اگر نمیتوانیم مشکل این افراد را حل کنیم، باید با اخلاق نیکو و حسنه با آنان برخورد کنیم.
افشین سفاهن مدیرعامل صندوق قرض الحسنه شاهد و سرپرست مرکز راهبری و سیاست گذاری امور اقتصادی بنیاد شهید نیز در این دیدار به بیان گزارشی از عملکرد این دو مجموعه پرداخت و گفت: اخذ مجوز رسمی از بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران نقطه عطف حیات ۲۰ ساله صندوق است که در سایه تلاشهای شبانه روزی و جهادی کارکنان آن محقق شده است.
وی همچنین انضباط و اجرای مدون و به موقع مجامع بخشهای اقتصادی بنیاد شهید و امور ایثارگران را از دستاوردهای مرکز راهبری و سیاست گذاری اقتصادی بیان کرد.
ایرج عربی مدیرکل درمان بنیاد شهید پیشتر به جدیدترین آمار مربوط به جانبازان، آزادگان و خانوادههای شهدا اشاره کرد و گفت: آمار جانبازان زیر ۲۵ درصد ۳۳۱ هزار و ۵۵۵ تن، جانبازان ۲۵ درصد و بالاتر ۲۳۳ هزار و ۲۶۷ تن، جانبازان ۵۰ تا ۶۹ درصد ۲۵ هزار و ۴۸۱ و جانبازان بالای ۷۰ درصد حدود ۹ هزار و ۶۸۸ است؛ ضمن اینکه حدود هفت هزار جانباز اعصاب و روان شدید در کشور بسر میبرند.
وی با اشاره به اینکه آزادگان ۴۲ هزار و ۹۷۱ تن هستند، ادامه داد: تعداد شهدای کشور ۲۲۴ هزار و ۶۵۵ تن است. حدود ۵۲ هزار و ۳۹۲ پدر شهید و ۱۰۹ هزار و ۴۳۱ مادر شهید در قید حیات به سر میبرند.
این مقام مسئول در بنیاد شهید و امور ایثارگران، شمار همسران شهدا را ۶۳ هزار و ۲۰۹ تن، همچنین تعداد فرزندان پسر شهدا را ۸۸ هزار و ۲۰۶ تن و شمار فرزندان دختر را هم ۸۷ هزار و ۶۹۱ تن عنوان کرد.
انتهای پیام/