به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
قم؛حجتالاسلام حسینیگرگانی پیش از ظهر امروز در نشست خبری که در سالن جلسات انجمنهای علمی حوزه برگزار شد، با اشاره به ویژگیهای مرحوم آیتالله بروجردی گفت: ایشان از تیزهوشی در مقام فتوا دادن بودند و در مسائل علمی و اجتماعی از ویژگیهای خاصی در حوزه تحولی برخوردار بودند.
عضو هیئت مدیره انجمن اصول فقه حوزه علمیه قم بابیان اینکه آیتالله بروجردی در تحقیق، مرجعیت و حتی زعامت حوزهها تحولی عظیم به وجود آوردند، گفت: ایشان سبکی را در زمینهٔ علمی از خود به یادگار گذاشتند که در سابق کم اتفاق افتاده بود، تا قرن 8 حوزههای علمیه شیعه در مباحث علمی نظرات علمای شیعه و سنی را باهم تطبیق میکردند، آیتالله بروجردی سبکی در اجتهاد به نام فقه مقارنه به وجود آوردند.
وی بیان کرد: تفکر آیتالله بروجردی در فقه اصول تقریبی سبب تأسیس مجمع جهانی فقه تطبیقی شد، آنچنانکه در الازهر کرسی فقه جعفری به رسمیت شناخته شد، همچنین مرحوم آیتالله بروجردی دارای کتب متعددی است، ایشان حاشیهای بر کفایه دارند که این حاشیه از بین رفته است.
حسینیگرگانی ادامه داد: در رجال و فقه نوشتههای ایشان ثبتشده است اما تقریرات درسهای مرحوم آیتالله بروجردی چاپنشده و تنها برخی از آنها به چاپ رسیده است.
عضو هیئت مدیره انجمن اصول فقه حوزه علمیه قم یکی از برکات این پیش کنگره نکوداشت را احیای آثار مغفول مانده مرحوم آیتالله بروجردی بیان کرد و گفت: در پی آن هستیم که آثار ایشان را به چاپ برسانیم، به همین جهت از همه مجامع و مراکز درخواست میکنیم در این قسمت به انجمن اصول فقه یاری رسانند، و یکی از برکات این نکوداشت معرفی آثار ایشان است.
وی خاطرنشان کرد: در این کنگره بینالمللی آثار تقریبی و آثار مرجعیت ایشان مورد مداقه قرار خواهد گرفت، همچنین مقام معنوی ایشان باید موردبررسی قرار گیرد از همین رو درخواست میشود که مراکز علمی، مجامع علمی، مجمع تقریب جهانی و حوزه علمیه قم برای احیای آثار آیتالله بروجردی کمک و همیاری کنند.
عضو هیئت مدیره انجمن اصول فقه حوزه علمیه قم اظهار داشت: 4 نشست مقدماتی که شامل پیش نشست اصول علمی فقه، پیش نشست علم فقه، پیش نشست علم رجال و پیش نشست علمی دیدگاههای اجتماعی و تربیتی آیتالله بروجردی بودند برای برگزاری این پیش کنگره داشتیم.
انتهای پیام/ح