کم کم داریم به سال نو نزدیک می شویم، دیگر باید دست به کار شوید و شیرینی های سفره عیدتان را درست کنید.

بیسکویت بادام زمینی، مخصوص سفره عیدبه گزارش مجله سرگرمی باشگاه خبرنگاران جوان؛ در این مطلب طرز تهیه یک نوع شیرینی که به درد دید و بازدید های نوروز میخورد را به شما آموزش داده ایم.
بیسکویت بادام‌زمینی.

مواد لازم برای خمیر: 

 آرد: ۲۵۰ گرم
 کره: ۱۶۰ گرم
 پودر شکر: ۸۰ گرم
 آب: دو قاشق غذاخوری
 وانیل: یک‌سوم قاشق چای‌خوری
 پودر بادام زمینی: ۶۰ گرم
 زرده تخم‌مرغ: یک عدد

 مواد لازم برای داخل بیسکویت

 کره: ۵۰ گرم
 پودر شکر: ۱۰۰ گرم
 کره بادام‌زمینی: ۵۰ گرم
 پودر کاکائو: یک قاشق غذاخوری
 پودر بادام‌زمینی: دو قاشق غذاخوری
 پسته چرخ شده

روش تهیه: 

 ۱. تمامی مواد خمیر را داخل کاسه‌ای گود ریخته و همه را با هم چنگ می‌زنیم تا خمیر شوند. این کار را می‌توانیم با چرخ خمیرزن همزن برقی نیز انجام دهیم. خمیر حاصل را ۱۵ دقیقه در نایلون کنار می‌گذاریم تا استراحت کند. 

 ۲. حالا خمیر را به قطر چهار میلی‌متر پهن کرده با کاتر موردنظر برش می‌زنیم و در سینی می‌چینیم. سینی را به مدت ۲۰ دقیقه روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌ایم، قرار داده و می‌پزیم. تمامی مواد میانی را دو دقیقه با همزن برقی می‌زنیم. 

 ۳. کرم آماده شده را بین بیسکویت‌ها می‌کشیم و دو بیسکویت را به هم می‌چسبانیم و دور تا دور بیسکویت‌ها را داخل پسته چرخ شده می‌غلتانیم. روی بیسکویت‌ها را با شکر رنگی و اسپری رنگ خوراکی تزیین می‌کنیم.

منبع:مجله زندگی ایده آل

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.