مانور سلامت نوروزی امروز 15 اسفندماه، همزمان با سراسر کشور در خوزستان آغاز شد.

آغاز مانور سلامت نوروزی در خوزستانبه گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز؛ ناصر ضیغمی، معاون فنی مرکز بهداشت خوزستان اظهار داشت: 33هزار و 800 مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی در استان در این طرح مورد بازرسی قرار می گیرند.
 
وی افزود: بازرسی از مراکز بهداشت محیطی و مراکز تهیه و توزیع و عرضه مواد غذایی از جمله برنامه های این طرح است که با کنترل بهداشت فردی و بهداشت موادغذایی از رستوران ها، اماکن اقامتی، ستادهای اسکان مهمان های نوروزی، مراکز زیارتی و اماکن بین راهی در برنامه طرح نوروزی تا پایان فروردین بازرسی می شوند.
 
ضیغمی با اشاره به حضور کاروان های راهیان نور در استان در ایام نوروز خاطرنشان کرد: کنترل و نظارت بر مراکز توزیع مواد غذایی برای کنترل بیماری های اسهالی و غذایی مورد توجه ویژه مرکز بهداشت استان است .
 
معاون فنی مرکز بهداشت استان بیان داشت: مسافران نوروزی با مشاهده شرایط خوب اقامتی از جمله مکان اقامت و مکان های عرضه غذایی (رستوران ها ) در سال های آینده بازهم به استان سفر خواهند کرد، وهمین باعث رونق اقتصادی در استان خواهد شد .
 
وی با تاکید بر اهمیت بازدید های روزانه وسرکشی از مراکز عرضه مواد غذایی تصریح کرد: بازدید های حضوری باعث تغییر در نگرش و رفتارهای صاحبان اماکن عرضه مواد غذایی می شود.
 
فرهاد صفدری، مدیر سلامت محیط و حرفه ای مرکز بهداشت استان گفت: 83 اکیپ بازرسی روزانه از اماکن اقامتی، هتل ها، کافی شاپ ها، رستوران ها، شیرینی پزی، اماکن بین راهی و مکان هایی که توسط شهرداری و آموزش و پرورش دراختیار مسافران نوروزی قرار می گیرد، بازدید می کنند .
 
وی اذعان کرد: در سطح شهرستان ها 230 بازرس در برنامه طرح نوروزی بازدیدهای شبانه روزی رادارند .
 
مدیر سلامت محیط و حرفه ای مرکز بهداشت استان از جمله برنامه های این طرح را نظارت بر اجرای راهیان نور عنوان کرد و افزود: وجود یادمان های دفاع مقدس و شهدا در استان و حضور گسترده کاروان های راهیان نو، می طلبد که اردوگاه های اقامتی در شهرهای هویزه، دشت آزادگان، اندیمشک، حمیدیه وخرمشهر از نظر تامین سلامت مواد غذایی، آب آشامیدنی و اقامت گاه ها مرتب بررسی شوند .
 
صفدری بیان داشت: از ابتدای اسفند تاکنون 7 هزارو 55 بازدید از مراکز عمومی، مراکز بین راهی و سامانه های آبرسانی انجام و 5هزارو720 کیلو گرم مواد غذایی معدوم شده است.
 
وی اظهار کرد: 5 کارگاه غیرمجاز دراین بازدیدها کشف و پلمپ شدند، برای کنترل کیفی آب نیز 6هزار و 806 مورد سنجش کلر آب آشامیدنی توسط مرکز بهداشت استان صورت گرفت .
 
این مقام مسئول به شهروندان و مسافران نوروزی توصیه نمود برای ارتقاء سطح سلامت و ایجاد مشارکت مردمی شهروندان و مسافران در صورت مشاهده مشکل بهداشتی در مراکزتوزیع مواد غذایی یا اماکن اقامتی با سامانه 190شکایت خود را ثبت نمایند تا کارشناسان بهداشت در سریعترین زمان ممکن به موضوع شکایت رسیدگی کنند ، شهروندان از همین سامانه امکان پیگیری و دریافت نتیجه را خواهند داشت .
 
انتهای پیام/گ

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.