به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جواناز کرمانشاه ؛
وی هشدار داد: خانوادهها از پنهان کردن شیرینی در
کمد و مکانهای گرم و مرطوب خودداری کنند و جعبههای شیرینی را تنها در یخچال نگهداری کنند.
بهمن خدادادیان با بیان اینکه شیرینی خشک بهترین نوع شیرینی
برای عید است،
گفت: مدت تعطیلات عید طولانی است و خرید شیرینی خامهای یا مربایی
به هیچ عنوان
توصیه نمیشود.
وی افزود: فسادپذیری این نوع شیرینیها به خاطر مواد
اولیه آنها بسیار بالاست و نگهداری طولانیمدت آنها توصیه نمیشود.
خدادادیان تصریح کرد: شیرینی نخودی به خاطر خشک بودن و
نیز حجم اندک بهترین شیرینی عید است و توصیه میشود در صورت خرید شیرینی، بستههای آن حتما در یخچال نگهداری
شود.
این کارشناس بهداشت افزود: در شیرینی خشک به طور معمول
آب فعال کم است و میکرواُرگانیسمها در این شرایط کمتر رشد کرده و این نوع شیرینیها دیر فاسد
میشوند.
انتهای پیام/پ