کارشناس مسئول بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه از خانواده‌ها خواست تا شیرینی عید را تنها در یخچال نگهداری کنند.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جواناز کرمانشاه ؛ وی هشدار داد: خانواده‌ها از پنهان کردن شیرینی در کمد و مکان‌های گرم و مرطوب خودداری کنند و جعبه‌های شیرینی را تنها در یخچال نگهداری کنند.
بهمن خدادادیان با بیان اینکه شیرینی خشک بهترین نوع شیرینی برای عید است، گفت: مدت تعطیلات عید طولانی است و خرید شیرینی خامه‌ای یا مربایی به هیچ عنوان توصیه نمی‌شود.

وی افزود: فسادپذیری این نوع شیرینی‌ها به خاطر مواد اولیه آنها بسیار بالاست و نگهداری طولانی‌مدت آنها توصیه نمی‌شود.

خدادادیان تصریح کرد: شیرینی نخودی به خاطر خشک بودن و نیز حجم اندک بهترین شیرینی عید است و توصیه می‌شود در صورت خرید شیرینی، بسته‌های آن حتما در یخچال نگهداری شود.

این کارشناس بهداشت افزود: در شیرینی خشک به طور معمول آب فعال کم است و میکرواُرگانیسم‌ها در این شرایط کمتر رشد کرده و این نوع شیرینی‌ها دیر فاسد می‌شوند.


انتهای پیام/پ

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.