به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
آبادان؛مهران اکبری افزود: آبزیان نیز مانند سایر موجودات دارای بیماری های مشترک با انسان هستند و باید از تماس مستقیم با آنها پرهیز کرد.
وی گفت: افراد مسن، کودکان و کسانی که ایمنی بدن پائینی دارند برای جلوگیری از انتقال بیماری های مشترک انسان و آبزیان از دستکش برای لمس ماهی قرمز استفاده کنند و یا در صورت تماس بلافاصله دست های خود را با آب تمیز و صابون به خوبی شست و شو کنند.
اکبری ادامه داد: چشم و پوست براق و عاری از هرگونه زخم، فلس های سالم، شنای عادی، تحرک خوب، باله های برافراشته و دم کشیده از ویژگی های ماهی قرمز سالم است که شهروندان در هنگام خرید باید به آنها توجه کنند.
وی گفت: با توجه به انتقال عوامل بیماری زا شهروندان از خرید لاکپشت مینیاتوری (گوش قرمز) و حلزون های آبزی به طور جد خودداری کنند.
انتهای پیام /د