معلم ها باید دانش آموزان را با اخلاق قرآنی تربیت کنند،تلاش می کنیم تا حاکمیت فرهنگ و اخلاق قرآنی در مدارس تجلی پیدا کند.

به گزارش خبرنگار  حوزه قرآن و عترت گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ مهدی فیض معاون فرهنگی پرورشی وزارت آموزش و پرورش در آئین تجلیل از برگزیدگان پانزدهمین دوره آزمون قرآن و عترت ارشاد اظهار داشت: امسال این آزمون با محوریت فهم قرآن کریم برگزار شد. مقام معظم رهبری می‌فرماید هر زمانی که هر یک از جوانان ما وقتی با حرف تازه مواجه می‌شوند بتوانند آن حرف را با قرآن تطبیق دهند و تشخیص دهد که آیا آن حرف با قرآن هماهنگ است یا نه، جامعه قرآنی می‌شود. بنابر این اگر می‌خواهیم جامعه‌ای قرآنی داشته باشیم باید به این فرمایش مقام معظم رهبری توجه و عمل کنیم.

وی افزود: آموزش و پرورش مسئول آموزش عمومی قرآن کریم است ما تمام تلاش خود را برای داشتن نوجوانان قرآنی و آینده متجلی از کلام خدا می‌کنیم بر همین اساس آموزش‌های مدارس باید در راستای تحقق فرمایشات مقام معظم رهبری برنامه‌ریزی و اجرایی شود.

معاون فرهنگی پرورشی وزارت آموزش و پرورش گفت: اگر حفظ قرآن نشئت گرفته از تدبر و تامل در قرآن باشد مفید واقع می شود،معلم قرآن باید دانش‌آموز را با اخلاق قرآنی تربیت کند نه اینکه فردی در صدا و حافظه قوی اما نسبت به والدین و ‌آموزه‌های دینی بی‌توجه تحویل جامعه دهد.

وی اضافه کرد: باید در تربیت افراد دقت کافی را به خرج دهیم زیرا ما در آموزش وپرورش با نسل جوان مواجه هستیم،در این راستا معلمان نقش بسزایی دارند بر همین اساس ما سعی داریم حاکمیت فرهنگ و اخلاق قرآنی را در دستور کار قرار داده و حفظ و قرائت قرآن همراه با تدبر در کلام وحی را در مدارس متجلی سازیم.

 
انتهای پیام/
 
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار