وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی قانون حجاب و عفاف هنوز ابلاغ رسمی نشده و در دولت گفت‌و‌گو‌های تکمیلی درباره این موضوع در حال انجام است.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ رضا زارع - سیدعباس صالحی روز چهارشنبه در حاشیه نشست هیات دولت در جمع خبرنگاران  گفت: اخبار دولت را طبیعتا سخنگوی دولت اعلام می‌کند. درباره قانون حجاب و عفاف و گفت‌و‌گو‌های تکمیلی انجام می‌شود.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در پاسخ به این که آیا این قانون قابلیت اجرایی دارد، گفت: همان‌طور که می‌دانید بحث‌های مختلفی در این باره مطرح است. هنوز قانون حجاب و عفاف ابلاغ رسمی نشده است.

صالحی تاکید کرد: در دولت هم امروز گفت‌و‌گو صورت گرفت و صحبت داشتیم که گفت‌و‌گو‌های تکمیلی را انجام دهیم و با یک موضع روشن‌تری در ارتباط با این قانون با مقامات تصمیم‌گیرنده گفت‌و‌گو صورت بگیرد.

صالحی درباره اینکه لایحه عفاف و حجاب مربوط به دولت قبل بوده و دولت جدید نمی‌خواهد روی آن نظر دهد؟ گفت: طبعا بله. بحث‌هایی دارد و صحبت می‌شود. قانون که هنوز ابلاغ نشده است. طبیعتا رفت و آمد‌هایی بین دولت و مجلس وجود دارد در مورد اینکه چگونه می‌شود زمینه‌های اجرایی قانون را بهتر پیدا کرد و در ارتباط با پیامد‌های آن موضع روشن‌تری گرفت.  

وزیر فرهنگ درباره تعهدات وزارت ارشاد نسبت به این قانون گفت: هنوز قانون ابلاغ نشده است.  

وی همچنین درباره جشنواره فجر و فرش قرمز هم گفت: دبیر‌های جشنواره‌های فجر در حال تعیین شدن هستند،  هنوز زود است که درباره فرش قرمز بگوییم.

وزیر فرهنگ درباره اینکه روزدانشجو به کدام دانشگاه می‌روید؟ گفت: اجازه بدهید بعدا خبرش را می‌دهم. برای دانشگاه و دانشجو دغدغه دارم، دغدغه‌های تحصیلی که در این گفت‌و‌گو‌ها خودش را نشان می‌دهد. ما ارتباط‌هایی از قبل داشتیم و اکنون هم با دوستان دانشجو در ارتباط هستیم. این دغدغه‌ها متنوع است.

صالحی گفت: بخشی دغدغه‌های نسل جوان به اعتبار جوانی و بخشی هم دغدغه‌های نسل جوان تحصیل‌کرده است. این دو با هم ترکیب می‌شود در فضای نسل جوان دانشجو خود را نشان می‌دهد، دانشگاه‌های ما به عنوان آینده‌سازان اجتماعی که از این دغدغه‌های ترکیبی خیلی نکات مختلفی دارند حتما فضای آذرماه فرصتی برای شنیدن آنها و گفت‌و‌گو کردن با هم است.  

وزیر فرهنگ درباره استعفای عبدالحسین کلانتری معاون فرهنگی وزارت فرهنگ و این که در سمت جدید که مشاور شما هستند، قرار است چه مسئولیت‌هایی داشته باشند؟ گفت: همان طور که در توضیحات روابط عمومی و مصاحبه خودشان آمده بود شرایط شخصی و خانوادگی وی طوری است که کار مستمر و پیوسته‌ای را نمی‌توانند داشته باشد و به عنوان مشاور از ایشان استفاده می‌شود.  

صالحی افزود: ما نیازمند کار‌هایی در ارتباط با اصلاحات مقررات و آیین‌نامه‌های وزارت فرهنگ داریم که با توجه به تجربه‌های پیشین کلانتری در وزارت علوم و تجربه‌هایی که در این مدت در وزارت فرهنگ پیدا کردند، فرصتی فراهم می‌کند که بتوانیم از نگاه و نظر وی در حوزه اصلاحات و مقررات استفاده کنیم.  

وی گفت: محسن جوادی رئیس پژوهشگاه هنر و ارتباطات به عنوان سرپرست معاونت فرهنگی با حفظ سمت کار را ادامه می‌دهد، سابقا معاون فرهنگی بودند و با حوزه به نحو کامل آشنایی دارند و چهار سال آنجا بودند، به عنوان سرپرستی اطلاعات قبلی به کمکشان می‌آید که فضای معاونت فرهنگی، رکود و سستی پیدا نکند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار