اپلیکیشن پیامرسان Allo که اوایل سال جاری توسط شرکت گوگل رونمایی شد نگرانی هایی را برای کاربران ایجاد کرده است.

پیش بینی اسنودن درباره Google Allo درست از آب درآمد؟
به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ به تازگی مشخص شده است که پیام رسان جدید Allo بدون اطلاع کاربران، جستجوهای قبلی آنها در گوگل را با سایر دوستانشان به اشتراک میگذارد. این موضوع زمانی مشخص شد که خانم "تاون سند" از طریق این پیام رسان در حال چت با یکی از دوستانش بود. وی میگوید: "در میان گفتگوهایمان، دوستم از اپلیکیشن Assistant (دستیار صوتی) خواست که خودش را معرفی کند، اما او به جای این کار، لینک وبسایت هواداران هری پاتر را معرفی کرد. این در حالی بود که نه من و نه دوستم هرگز این سایت را در مکالماتمان منشن نکرده بودیم".

خانم "تاون سند" ادامه می دهد "بعد متوجه شدیم که دوستم چند روز پیش هری پاتر را در گوگل جستجو کرده بود یعنی هری پاتر در تاریخچه جستجوهای او در گوگل ثبت شده بود و Assistant بدون اینکه از ما اجازه بگیرد آن را وارد گفتگوهای ما کرده بود".

پاسخی که شرکت گوگل در این باره داد این بود که: "ما اطلاعی از عملکرد اینچنینیِ Assistant در چت های گروهی نداشتیم. تلاش می کنیم که این موضوع را بررسی کرده و رفع کنیم. از این کاربر نیز به خاطر گزارش این مشکل سپاسگزاریم".

اما موضوع به همین جا ختم نمیشود؛ زمانی که خانم "تاون سند" از Assistant پرسید "شغل من چیست؟"، این نرم افزار تصویر گوگل مپ را به اشتراک گذاشت و حتی آدرس محل کار قبلی او را در گوگل مپ نشان داد. خانم "تاون سند" می گوید "چون قبلاً آدرس را در تنظیمات گوگل مپ وارد کرده بودم، در فایل موجود بود و Assistant به راحتی آن را نشان داد بدون اینکه از من اجازه بگیرد".

اما انتظار میرود گوگل قبل از به اشتراک گذاری اطلاعات کاربران در پیام رسان Allo  به آنها اطلاع دهد. ادوارد اسنودن چندی پیش، زمانی که گوگل از این پیام رسان رونمایی کرد با انتشار پستی در توییتر درباره استفاده از آن به کاربران هشدار داد. اسنودن معتقد بود اپلیکیشن Allo نرم افزار جاسوسی گوگل است.

گوگل می گوید جمع آوری اطلاعات، کارآیی این پیام رسان را بهتر می کند. هرچه مقدار اطلاعات بیشتر و بهتر باشد، امکان ارائه پیشنهادات بهتر و بیشتری وجود خواهد داشت. کاربران اما نظر دیگری دارند؛ آنها معتقدند گوگل با جمع آوری اطلاعات خصوصی، آنها را در معرض خطر جاسوسی از سوی دولت قرار میدهد.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
Tufan
۰۵:۵۷ ۱۹ فروردين ۱۳۹۶
من مدت زیادی هست که از برنامه های گوگل به شکل حرفه ای و تمام وقت استفاده میکنم و در تعدادی ازبرنامه ها با عنوان های مختلف فعالی مستمر دارم و میتونم بگم که آشنایی کاملی با کلیه برنامه های گوگل از جمله نرم افزار های عمومی و تخصصی و یا آموزشی و در مواردی هم در برنامه های بتا (آزمایشی) و حتی در مرکز اندروید حضور فعال دارم . با توجه به سابقه و اطلاعاتی که من از مجموعه گوگل دارم جواب این خانم محترم رو بطور خلاصه و کوتاه میدم و. قضاوتش با شما و کاربران عزیزی که این مقاله حساسیت برانگیز و مرور میکنن. برنامه های گوگل به طور سیستماتیک و خودکار در تلفن های هوشمند با هم مرتبط میشن و تنظیمات کلی و عمومی کلیه نرم تفزار های مرتبط به شرکت گوگل علاوه بر اینکه تابع تنظیمات واحد هستند در هر نفرافزار گزینه های تنظیمات پیشرفته و مجزا مثل تنظیمات حریم خصوصی موجود هست. این شما هستید که برنامه هارو تنظیم میکنید و تایین میکنید که گوگل چه زمانی به چه اطلاعاتی و تا چه اندازه دسترسی داشته باشه! توجه داشته باشید که گوگل در اعلامیه برگه های حفظ حریم خصوصی کاربران و شرایط و ضوابط استفاده از محصولات گوگل رو به صراحت اعلام کرده و همچنسن در مورد تعهدات خود گوگل و شرکای کاری و یا طرف سوم طبق تعهداتی که در متن قرارداد امشخص کرده عمل میکنه.
متاسفانه اکثریت کسانی که از تلفن های هوشمند استفاده میکنن به محض خرید گوشی تلفن همراه بدون توجه به این مطالب شروع به استفاده از تلفن میکنند غافل از اینکه استفاده از خدمات تلفن به منزله تایید و امضای قرارداد تلقی میشه و شما با استفاده از تلفن همه شرایط رو پذیرفته اید.
موضوع نشان دادن نتایج سرچ در گوگل الو توسط اسیستن هم مربوط میشه به تنظیماتی که اون خانم یا شخصا تنظیم کرده که هنگام سرچ اسیستن به چه قسمتها و برنامه هایی دسترسی داشته باشه و یا اینکه تسلط کامل به برنامه و تنظیمات نداشته و با یک تنظیم کلی و بدون محدودیت اسیستن رو فعال کرده در غیر این صورت فقط یک مسئله دیگه ممکنه پیش اوده باشه که احتمالض ضعیف هست ممکنه هنگام مکالمه اسیستن بطور اتفاقی لمس و فعال شده باشه و با شنیدن کلماتی مشابه در مکالمه این دو نفر و مچ شدن با کلماتی در متن سابقه سرچ اون نتیجه بالا اومده. تهمت جاسوسی به گوگل حرف احمقانه و بچه گانه ای هست که گاهی اوقات بعضی ها از نادونی این حرفو میزنن.
"گوگل الهه اعتماد و اعتبار"