به گزارش
مجله سرگرمی باشگاه خبرنگاران جوان، در این گزارش تصمیم داریم شما را با روش تهیهی کیک زعفرانی آشنا کنیم. شما میتوانید این کیک را تهیه کرده، برش دهید و در روزهای عید نوروز، با آن از میهمانان خود در کنار چای یا قهوه، پذیرایی کنید. با ما همراه باشید.
مواد لازم: آرد سمولینا: یک و نیم پیمانه
آرد معمولی: نصف پیمانه
شکر: یک پیمانه
زعفران: به میزان لازم
بکینگ پودر: یک قاشق چایخوری
روغن: نصف پیمانه
شیر: سه چهارم پیمانه
خلال بادام: نصف پیمانه
نمک: کمی
طرز تهیه:
آردها، شکر و بکینگ پودر را با یکدیگر مخلوط میکنیم و نمک را نیز به آنها اضافه میکنیم.
روغن و شیر را به مواد قبلی اضافه کرده و خوب با یکدیگر مخلوط میکنیم.
زعفران آب شده را نیز به مواد میافزاییم.
قالب کیک را از قبل چرب میکنیم و کف آن، خلال بادام میریزیم. مواد کیک را روی خلال بادامها ریخته و کیک را در فری که از قبل روشن کردهایم به مدت نیم ساعت قرار میدهیم.
پس از آن، اجازه میدهیم تا کیک سرد شود و بعد آن را به شکلهای دلخواه، برش میدهیم.
منبع: تابناک
انتهای پیام/