یک دانشجوی دکترای پلاسما در ایران موفق با طراحی دستگاه ترمیم زخم در افراد مبتلا به دیابت شد.

سارا فتح‌اللهی طراح ترمیم کننده زخم دیابت و دانشجوی دکترای پلاسما در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ با اشاره به مشکلات افراد دیابتی گفت: زخم در افراد مبتلا به دیابت متأسفانه دیر خوب شده و یا منجر به قطع عضو فرد بیمار می‌شود. به همین خاطر تصمیم گرفتم دستگاهی در جهت ترمیم زخم‌ دیابت طراحی کنم.

وی بیان کرد: این دستگاه علاوه بر ترمیم زخم‌های دیابت زخم‌های بستر را خوب می‌کند و اکنون پس از گذراندن مراحل آزمایشگاهی، فاز حیوانی آن با موفقیت به پایان رسیده است.

فتح‌اللهی ادامه داد: با توجه به منابع لازم در حال حاضر آزمایش‌های فاز حیوانی در بیمارستان شریعتی دانشگاه علوم پزشکی تهران در حال انجام است تا عوارض و هر گونه مشکل دستگاه شناسایی و در جهت ر‌فع آن اقدام شود.

وی تأکید کرد: در صورت موفق عمل کردن دستگاه و کسب تأیدیه‌های بالینی، در سال 96 به صورت صنعتی وارد بازار کار می‌شود.

وی با اشاره به اینکه این دستگاه در جایزه بزرگ لندن رتبه اول را از آن خود کرد، اظهار داشت: این دستگاه در مقاله‌ای برای اولین بار در فاز سلول‌های بنیادی مطرح شد و در چندین نشریه علمی به چاپ رسید.

فتح‌اللهی ادامه داد: شرکت تولید کننده این دستگاه در حال کسب مجوزهای لازم برای دانش بنیان شدن است و یکی از برنامه‌های آینده‌اش کسب بازارهای داخلی و بین‌المللی است.

وی گفت: قرار است این دستگاه بر روز 80 مریض آزمایش شود و در صورت کسب تأیدیه‌‌های لازم در سال 96 تمامی کلنیک‌ها و مراکز درمانی از آن استفاده کنند.

وی گفت: این دستگاه علاوه بر درمان زخم‌های دیابتی، زخم‌های مزمن، سوختگی شدید و زخم بستر را می‌تواند مداوا کند

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.