به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان؛ علی دولو گفت: در سال گذشته 20 میلیون و 400 هزار قطعه بچه ماهی قزلآلا و 3 میلیون و 980 هزار قطعه ماهی زینتی در همدان تولید شده است.
دولو افزود: مزایای استفاده از ماهی های زینتی بسیار بالا است و خوراک غذای روح و سلامتی برای کسانی است که از طبیعت کمترین بهره را دارند.
مدیر شیلات استان همدان گفت: ماهی های زینتی هم در قالب واحد مشاغل خانگی وهم در قالب کارگاهی تکثیر و پرورش می شوند.
مدیر شیلات استان با بیان اینکه سرانه مصرف ماهی در استان افزایش داشته است افزود: در راستای افزایش مصرف آبزیان و قرارگیری در سبد خانوار کلاس های آموزش آشنایی با روش های طبخ آبزیان در سطح استان برگزار شده است.
وی با بیان اینکه در سال گذشته 56 مجوز مشاغلخانگی در بخش شیلات با ایجاد اشتغال برای 56 نفر صادر شده است اظهار داشت: بخش شیلات استان در سال گذشته برای 954 نفر اشتغال مستقیم و 1908 نفر اشتغال فصلی ایجاد کرده است.
انتهای پیام/ ش