نخستین کارگاه تولید قارچ خوراکی در شهر آرمرده، بانه آغاز به کارکرد

 به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان  از سنندج ؛مصطفی موسی زاده مدیر این کارخانه گفت: نخستین کارگاه تولید قارچ خوراکی 'وکیا تک' با سرمایه گذاری بخش خصوصی با تولید سالانه 400 تُن قارچ خوراکی در شهر آرمرده بانه شروع به فعالیت کرد.

وی افزود:در سال 83 اقدام به گرفتن مجوز کارگاه تولید قارچ خوراکی کردم و در سال 95 پروانه بهره برداری را دریافت کردم و هم اکنون این کارخانه با تولید سالانه 400 تن قارچ خوراکی به بهره برداری رسیده است.
موسی زاده افزود: این کارگاه تولیدی برای 30 نفر به صورت مستقیم اشتغال ایجاد کرده که 20 نفر از کارگران این کارگاه بانوان، که تعدادی ای آنها زنان سرپرست خانواده هستند.
وی کل هزینه های ایجاد این کارگاه تولیدی را بیش از 30 میلیارد ریال عنوان کرد و اظهار کرد: این کارگاه تولیدی با اعتبار 2 میلیارد و 500 میلیون ریال تسهیلات به صورت بلاعوض، 2 میلیارد و 70 میلیون ریال به صورت وام صفر درصد و 15 میلیارد ریال هم تسهیلات با 18 درصد به بهره برداری رسیده است.
موسی زاده ادامه داد: مساحت این کارگاه 6 هزار 700 متر مربع از طریق منابع ملی تامین شده که شامل 13 سالن تولید قارچ،‌ سالن بسته بندی و سرد خانه، است.
انتهای پیام/م

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار