محمد حسین بازگیر رئیس اداره محیط زیست شهر تهران در گفتگو با خبرنگار
حوزه محیط زیست گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛با اشاره به آلودگی پساب کارواش ها اظهار داشت: حدود 300 تا 350 واحد کارواش در شهر تهران در حال فعالیت هستند که از این تعداد فقط نیمی از آن ها مجوز قانونی از اتحادیه کارواش ها را دارند.
بازگیر در ادامه افزود:کارواش های غیر مجاز الزامات محیط زیستی از جمله تصفیه خانه ،سیستم و پکیج برای فاضلاب ندارند از این رو سال گذشته بیش از 20مورد از این کارواش ها رابرای رفع اشکال پلمب کردیم وامسال هم تعداد زیادی را شناسایی و برای40 مورد اخطاریه ارسال کردیم،تا در مهلت مقرر اقدامات لازم را انجام دهند.
رئیس اداره محیط زیست شهر تهران گفت:متخلفانی که برای استاندارد بودن کارواش اقدامات لازم را انجام ندهند، نسبت به پلمب محل اقدام می کنیم وپرونده های آن ها به مراجع قضایی ارسال می شود .
وی در ادامه تصریح کرد:پساب کارواش ها دارای آلودگی هایی مانند :چربی،روغن،فلزات سنگین،مواد شوینده وذرات معلق جامد است که بر کیفیت آب وخاک و محیط زیست تاثیر نامطلوبی دارند از این رو کارواش ها موظف هستند پس از استاندارد کردن فاضلاب نسبت به هدایت آن به آب های زیرزمینی اقدام کنند.
بازگیر با اشاره به تعریف آلودگی محیط زیست افزود:بر اساس قانون حفاظت و بهسازی محیط زیست مصوبه سال 53؛هر اقدامی که موجب آلودگی محیط زیست باشد را ممنوع اعلام کرده وآلودگی را اینگونه تعریف میکند:پخش یا ریختن مواد به آب،خاک،هوا،یا زمین مصداق آلودگی است .
وی در ادامه گفت:ماده 688 قانون مجازات اسلامی آلودگی و تهدید علیه بهداشت عمومی ومحیط زیست را جرم می داند.
رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهر تهران درباره آیین نامه توزیع عادلانه آب تصریح کرد:در قانون توزیع عادلانه آب، آیین نامه جلوگیری از آلودگی آب و الزامات قانونی آن آمده است که فلزات سنگین، بسیار سمی و به طبیعت ،خاک،آب آسیب می رساند.بااین اوصاف کارواش ها باید اقدام به استاندارد سازی فاضلاب خود کنند.
بازگیر تاکیدکرد:اتحادیه کارواش ها زیر نظر اصناف فعالیت می کنند از این رو هر تخلفی را به شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران ارجاع می دهند تا با آن ها برخورد قانونی لازم انجام شود.
انتهای پیام/