اسماعیل نجار رییس سازمان مدیریت بحران کشور در گفتوگو با
خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ بیان کرد: با وجود مشکلاتی که طی چند سال اخیر متوجه نوع برنامههای مصوب در این سازمان بوده، خوشبختانه همکاریهای بین بخشی، هم از سوی استانداری ها، علوم پزشکیها و نیروهای مسلح در مدیریت بحران کشورمان به خوبی انجام گرفته و ادامه دارد که کنترل و امداد رسانی به موقع در جریان سیل اخیر منطقه شمال غرب کشورمان نیز مصداق همین همکاریها است.
وی گفت: علی رغم تلاشهای سازمان و با وجود برنامه ریزیهای صورت گرفته ما برای ارتقاء کیفیت خدماترسانی و همچنین به منظور تامل و توسعه هر چه بیشتر همکاریهای بینبخشی در سطح کلان، متاسفانه بسته پیشنهادی سازمان مدیریت بحران در مجلس رد شد. از این رو، در قانون برنامه ششم توسعه خبری از تحولات جدید در برنامههای اصلی سازمان مدیریت بحران در حوزههای مربوطه نیست.
رییس سازمان مدیریت بحران با اشاره به اینکه متاسفانه در تصویب قانون برنامه ششم توسعه به بحث به روز شدن قوانین و برنامههای اجرایی در حوزه مدیریت بحران توجه نشد، تاکید کرد: جایگزینی و ترمیم بافتهای فرسوده، ایجاد مراکز پایش ویژه قبل و بعد از بحران و ایجاد صندوق بیمه مختص مخاطرات طبیعی، از جمله محتوات اصلی و محوری بسته پیشنهادی سازمان مریریت بحران در برنامه ششم توسعه بوده که متاسفانه به تصویب نرسید.
وی ضمن تاکید بر پیگیریهای مدام سازمان مدیریت بحران برای افزایش توجهات مجلس برای تصویب بسته پیشنهادی برنامه ششم، افزود: کار ما با وزیر محترم کشور و سازمان برنامه و بودجه بوده که طبق آن ما موظف به مطالعه و تحقیق و اعلام نیازهایمان طبق وضعیت موجود بودهایم که این اتفاق هم افتاد و در نهایت یک برنامه در طول برنامه ششم در بحث پیشبینی، پیشگیری، مقابله، امکانات، بیمه و نظایر آن آماده و تحویل داده شد.
نجار با اشاره به علت تصویب نشدن بسته پیشنهادی مدیریت بحران در برنامه ششم و اجرای دوباره همان برنامههای مصوب چهارم توسعه برای این مدیریت اظهار داشت: محدودیت در تصویب این بسته به علت ساختار احکام است که طبق آن به ما گفته شده آن دسته از برنامههایی که دارای قوانین دائم و یا مسائل قابل حل در دولت هستند، نیازی به تصویب در برنامه ششم ندارند.
انتهای پیام/